Over-the-Counter hørelse forstærker

Produktdetaljer

Over-the-Counter hørelse forstærker

OTC høreapparat G-10-B er hot salg online Amazon USA og bedste avanceret digital lyd forstærker mini høreapparat ITE justerbar tone og størrelse 13A zink luft batteri for Mild til moderat høre høretab.

 

Amazon hørelse forstærker funktioner:

 ●Blue/beige farve stil

  Peak OSPL 90 (dB SPL): 125dB

  Frekvens område: 300 Hz - 4000Hz

●Unique In the Ear design

●Adjustable Volume knappen

●Power On/Off skifter


 

未标题-1B.jpg

Adsound Tips:

Hvordan du høre?

Hørelse begynder når lydbølger ind i ydre øre (den synlige del af øret ligger på ydersiden af hovedet) og er kanaliseret ned af øregangen, en tube-lignende passage foret med bittesmå hår og små kirtler, der producerer ørevoks.

I slutningen af den auditive kanal ligger mellemøret, som er sammensat af trommehinden og tre små knogler, kendt af lægmand som hammeren, ambolten og stigbøjlen. Når lydbølger rammer trommehinden, det vibrerer, og til gengæld bevæger hammeren. Hammer flytter ambolt, som flytter stigbøjlen, sender vibrationer i det indre øre. Mellemøret funktioner til at forstærke lyden, som derfor betydelig høretab kan medføre fra enhver afbrydelse i nogen af delene.

Det indre øre består af cochlea og nerve hørehæmmede. Det konverterer lydbølger til nerve impulser, der rejser til hjernen via flytning af bittesmå hårceller. Det er hjernen, der gør det muligt at høre... så længe meddelelsen det modtager ikke fordrejes som følge af problemer i de netop beskrevne proces.


Hvorfor kan du høre fløjte stemme, når iført høreapparater?

Ørepropper og øre kontaktområde lukkes strengt, den forstærkede lyd er lækket fra revner og vendte tilbage til mikrofonen for at forstørre til at producere fløjten. Dette fænomen er magen til vores fælles hylende, at mikrofonen tæt til taleren.

(1) hånd eller et objekt tæt på høreapparatet, på grund af en del af lyd-reflekterende i håndfladen eller objekt og vender tilbage til mikrofonen til yderligere forstærket.

(2) høreapparatet er ikke sat helt ind i øregangen eller ikke tæt forsegling med øregangen væg, den forstærkede lyd lækager og returnerer mikrofonen.

(3) en masse af ørevoks i øret, på grund af ørevoks emboli, kan forstærkede lyd refleksioner til ørevoks igen og til mikrofonen, også generere en tilbagemelding.

 

Hvordan man undgår fløjte?

(1) justere høreapparat volume-knappen til positionen "1" og derefter indsættes i øret sat så vidt muligt, justere lydstyrken på den mest klare holdning.

(2) Hvis øreproppen ikke tilslutte godt, kan du ændre til andre egnede øreprop tilsluttet ørerne, ikke lække luft.


AvanceretDigitaleLydForstærker høreapparat enhed

1. betingelser og vilkår:

Betalingsbetingelser: Paypal, Western Union, MoneyGram, T/T tilgængelig

Lede tid: 2-5 dage

Shipping måde: DHL FedEx/TNT/UPS, eller ad luftvejen, af Sea-skibsfart

Garanti: 1 års og levetid gratis service

Skype: roger.cctv

E-mail: info@byvisiontech.com, info@great-ears.com

Hjemmeside: www.byvisiontech.com

Hot Tags: over-the-counter hørelse forstærker, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide