2017 Ny USB genopladelig BTE høreapparat 100hours batterilevetid med NH Trimmer Mode Digital til moderat og alvorlig høretab

Produktdetaljer

Denne G-25 er en 2017 ny USB genopladelig BTE høreapparat 100hours batterilevetid med NH Trimmer mode digital til den moderate og alvorlige høretab


Fordele:

USB strøm oplader interface,

for det moderate og alvorlige høretab,

med høj kvalitet lyd frekvens kontrol mode NH trimmer,

3.7V USB-interface til strømforsyning,

lavt strømforbrug 0.8mA, det genopladelige Li-batteri,

Indbygget batteri arbejder i 100 timer med kun 4 timers strømforsyning,

500 gange genopladeligt batterilevetid

høreapparatets krop har trimmertilstandsknappen,

Strøm til / fra switcher,

volumen hjul knappen,

LED-strømindikatoren,


Specifikation:
1.Max lydudgang: 130 ± 5dB
2.Sound gain: ≤45dB
3.Total harmonisk bølgeforvrængning: ≤5%
4.Frekvensområde: 200Hz ~ 4500Hz
5. Indgangsstøj: ≤28dB
6. Spænding: DC3.7V, 0.8mA lav effekt
7. Genopladeligt batteri arbejder 100 timer


BTE høreapparater har firmanavn af storør
1. Fabrik lokaliserer i Zhongshan City of Guangdong-provinsen, www.great-ears.com

2. International Business Office er placeret i Shenzhen City Guangdong-provinsen, www.byvisiontech.com


En udvidet D igital lydforstærker høreapparat

Vilkår og betingelser:

Betalingsbetingelser: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T til rådighed

Ledetid: 2-5 dage

Forsendelsesmåde: DHL / FedEx / TNT / UPS, eller Med fly, ved Sea-shipping

Garanti: 1 år og levetid gratis service

Kontakt online: Whatsapp 0086 185 65 775544

Email: info@byvisiontech.com, info@great-ears.com


USA FDA træffer foranstaltninger til hastighed OTC høreapparat ansøgning - høreapparat tid er kommende!


Resumé:

En oversigt over hvorfor dette betyder noget ved tallene.

I dag lancerer USA Food and Drug Administration (FDA) en proces for at lette tilgængeligheden af ​​over-the-counter høreapparater - en meddelelse med potentialet til at påvirke millioner af amerikanere positivt.

Tusindvis af millioner af amerikanere lider i øjeblikket af høretab, ofte aldersrelateret, men mange forstår heller ikke, at de er blevet ramt eller ikke har råd til grundlæggende høreapparater - som i øjeblikket koster i gennemsnit 2,300 dollar. (Det betyder for et par, at de fleste forbrugere er nødt til at plunke ned i en stor sum på mere end $ 4.600.)

I dag kan forbrugerne købe enkle korrigerende linser-læsereglas-over disken, men det samme gælder ikke for høreapparater. Og selvom høreapparater ikke genopretter perfekt hørelse, gør det muligt at tilbyde salg af diskotek til rådighed for mere innovative og billigere produkter, der gør det muligt for millioner af mennesker, der er negativt påvirket af høretab, for at forbedre deres dagligdag.

Hvorfor dette betyder noget ved tallene:

* 30 mio

30 millioner amerikanere lider i dag af høretab, som ofte er aldersrelateret.

*> $ 2.300

Høreapparater koster i øjeblikket et gennemsnit på mere end $ 2.300 stk. (Dvs. for begge ører, de koster et gennemsnit på mere end $ 4.600.) Over-the-counter produkter giver udsigt til at bringe disse omkostninger ned i hundrederne - i stedet for tusindvis af dollars.

* <1>

På grund af de høje omkostninger og de alt for byrdefulde skridt, der er nødvendige for at få adgang til høreapparater, kan færre end en ud af fem amerikanere, der kunne få gavn af teknologi til at hjælpe dem med at høre bedre, faktisk få hjælp fra et høreapparat. Mange af disse forbrugere, der ikke lider af alvorligt høretab, behøver bare hjælp til at høre lidt bedre på en høj restaurant, for eksempel.

* 10.000

Omkring 10.000 amerikanere vender 65 hver eneste dag. Over 25 procent af amerikanerne i alderen 60-69 år har høretab, og det stiger til over 50 procent i 70-79 år og over 75 procent for amerikanere i alderen 80 + år. Den fortsatte pensionering af baby boomers og øget levetid betyder, at antallet af amerikanere, der kunne drage fordel af et over-the-counter høreapparat vil kun vokse. Derfor har AARP og Hearing Loss Association of America (HLAA) begge støttet, hvilket giver et over-the-counter-produkt.

* 6

I øjeblikket producerer kun seks producenter næsten alle høreapparater, og kun et af disse virksomheder er baseret i USA. Åbning af høreapparatmarkedet til innovative, lave omkostninger, over-the-counter muligheder giver mulighed for at udvide antallet af muligheder for forbrugerne og skabe muligheder for økonomisk vækst og jobskabelse i USA. Derfor har forbrugerelektronikets interessenter, der repræsenterer innovative amerikanske virksomheder, støttet udvidelsen af ​​de tilgængelige muligheder og teknologier.

* Så hvad sker der nu?

Som et første skridt mod nedbrydning af barrierer har FDA meddelt, at den ikke har til hensigt at håndhæve kravet om, at amerikanske voksne skal få en medicinsk evaluering, inden de får de fleste høreapparater. Langt de fleste mennesker frafalder dette krav allerede. I øjeblikket er audiologiske tjenester samlet i den samlede pris på et høreapparat - og markedet er begrænset af ordreaftaler mellem høreapparater og de største producenter. At tillade salg af høreapparater uden for disken har potentialet til at levere titusindvis af amerikanere udsigten til bedre høring til meget lavere omkostninger ved at øge konkurrence og innovation på høreapparatmarkedet.


Hot Tags: 2017 nyt usb genopladeligt bte høreapparat 100 timers batterilevetid med nh trimmer mode digital til moderat og alvorligt høretab, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like