GNHearingAID

For information om Earsmate høreapparater fra GNHearingAid Kina, kan du besøge hjemmesiden påwww.EarsMate.comfor at lære om hver model og foretage et valg. Du kan også klikke på knappen "kontakt os nu" og sende e-mail til os for mere information om den model, du ønsker. Hvis du stadig har brug for hjælp, kundeservice er et telefonopkald væk, eller du kan bruge pop-up chat på Wechat: (86) 18565775544

best hearing amplifier amazon 2020

Earsmate GNHearingAid Bestsellere

 
Earsmate har fire høreapparat bestsellere modeller montering for mild til moderat svær høretab på nettet afwww.gnhearingaid.com. Hvis du har brug for høreapparater med mere avanceret support, kan du overveje en af vores bedste sælgerhørapparater. De, der foretrækker produkter fremstillet i Earsmate Kina og ikke er interesseret i en brugerdefineret pasform, bør tjekke GNHearingAid. Virksomheden tilbyder FDA-registrerede enheder til betydelige omkostningsbesparelser.
Ørerne G17er et grundlæggende genopladeligt Cic høreapparat, der hjælper med almindeligt høretab. G17 GNHearingaid er den billigste løsning og er perfekt til mere støjsvage indstillinger, brug i huset eller til diskret høretab.
 
 
Ørerne G11er næsten usynlig i øregangen med avanceret digital teknologi. G11 Cic høreapparater har en støjreduktion og 8 kanal signal behandling af konfigurationer til at udsende den klare lyd. Du kan høre, om du er i en menneskemængde eller derhjemme ser tv.
 
Ørerne G25har et genopladeligt lithium-ion-batteri og intelligente retningsbestemte mikrofoner til fokuseret hørelse. G25 annullerer også baggrundsstøj og har 4-kanals lyttetilstand til forskellige frekvensmiljøer.