Earsmate høreapparater Brands 2020

Earsmate høreapparater mærker 2020

Denne høreapparater produkt selskab findes i år 2016 i Zhongshan Guangdong-provinsen i Kina. Det er en hurtigt voksende producent på områderne at R&D,designe og sælge den nyeEarsMate® digitalt høreapparat, OTC høreapparat, bluetooth høreapparat, høreforstærker og personlige lydforstærker (PSAPs) høreapparater. Som producent af professionelle høreapparater er vores meget integrerede funktioner at give vores kunder hurtig respons, stor volumen, OEM/ODM-service af høj kvalitet, men billige høreløsninger, herunder PCB-design, boligstøbning og softwaretilpasse.

202011g

Vores virksomhed har også investeret og fælles Byvision at udvikle og leverer forskellige udvalg af høreapparater og høreforstærkere, såsom den digitale, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, bluetooth høreapparat, genopladelige høreapparat og trådløst høreapparat. De fleste af vores høreprodukter er blevet godkendt af en række kvalitetscertifikater (CE/ROHS/FCC/ISO/FDA osv.), som samarbejder med USA, Europa-området og alle oversøiske markeder. Nu har vi flere afdelinger i Kina, fx Guangzhou City og Shenzhen City.Welcome at besøge os når som helst. Vi ser frem til at samarbejde med dig. Sikkert tilbyde kvalitetsprodukt, overkommelig pris og 100% tilfredshed eftersalgsservice og 12 måneders garanti!

Earsmate DHA

Virksomheden har altid været at overholde "kvalitet først, kunde først" corporate formål, holde den løbende forbedring og innovation til at opfylde markedet som ledelsespolitik og "nul defekt, nul klager" som Quality Management mål.

Med kernemissionen "For Nice hearing and Nice Life" tror vi oprigtigt på, at sådan en god ører mate høreapparat enhed vil bringe et dejligt liv til kunderne. Enten for sig selv, venner, gymnasier eller partnere, den store Earsmate nem at bruge og overkommelige høreapparater ville være det store valg for hørehæmmede mennesker.

For dejlig hørelse og dejligt liv, begynder at kontakte os nu!


Bemærk venligst, for flere kunder virksomheder betaling bekvemt, vi giver en ny bankkonto med modtageren navn (Ding Jian Bing Co., LTD)i Kina fastlandet som nedenfor:


Bank details