Siemens høreapparatbatterier genopladelige

Produktdetaljer

Siemens høreapparater genopladelige batterier , forbedret med USB-oplader fra EarsMATE NU !!!

Nyt Earsmate digitalt høreapparat G26X vil være lig med siemens høreapparater med genopladelige batterier og 135 dB lydudgang, 65dB, 4-kanals forprogrammeringstilstand, 16 frekvensbånd, tilbagekaldelse af tilbagekaldelse af vindstøjreduktion med øremærkets unikke design og seneste digital lydteknisk , passende til alvorligt og stærkt høretab.

image

Når du kan kommunikere med dem omkring dig og nyde alle de vidunderlige lyde i livet, lyder det hver dag bedre, mens du bærer Earsmate høreapparater, kun 10% Siemens genopladelige høreapparatpriser.

G26X DHA Data

På EarsMATE Hearing Aid Factory forstår vi hørelse og vi er interesserede i vores kunder. Vi tilbyder kun verdens mest avancerede brand og 100% nye høreapparater til ekstremt lave priser . Vores høreapparatpriser vurderer det laveste på markedet. Alle vores tjenester leveres uden beregning uden beregning @ www.earsmate.com .

DHA G26X

Earsmate DHA fra nyt digitalt høreapparat tilpasser den nyeste genopladelige strømteknologi med det bedste Lithium Ion-batteri, kommer med den bærbare DC5V USB-oplader, der kompatible Android-telefonadapteren til den enkle og konvergerende strømopladning når som helst og hvor som helst.

Tøv ikke med at kontakte os for at forbedre din hørelse og liv lige nu !!!

Earsmate har et team af personlige høreapparater, der kan hjælpe dig med at evaluere høreapparatprodukterne og guide til det rigtige valg til dine høreapparater. Adgang til en ekspert fortsætter efter køb, så længe du bruger Earsmate høreapparat. Vores fagfolk kan hjælpe dig med at passe og føle på din enhed, indstillinger og eventuelle spørgsmål, der kommer op undervejs.

Hot Tags: siemens høreapparater batterier genopladelige, fabrikanter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide