Ny RIC høreapparat

Produktdetaljer

Earsmate New RIC Hearing Aid-enhed er en midterstik modtager-i-kanal diskret genopladeligt høreapparat

G-28 C er velegnet til personer, der lider af et mildt til moderat høretab, G-28 C er et pålideligt, programmerbart digitalt hørforstærker-indbygget højhøjkvalitets genopladeligt lithiumbatteri. Det er diskret, behageligt at bære og vil forbedre din lytteoplevelse, så du kan fortsætte med at leve livet fuldt ud.


Hvorfor overveje G-28 C Rechargeable RIC Hearing Aid BTE Aid?

Dette øretmåtte bag-øret-høreapparat falder inden for vores mid-range. Det giver den perfekte blanding af hørehjælp og teknologi med enestående værdi for bekostning. Bygget med præcision og enkelhed, er det nemt at betjene med en berøringsknap for volumen op eller ned, tilstandskontakt, strømafbryder og billigt at købe. Earsmate G-28C ny RIC høreapparat er også programmerbar, hvilket betyder at vi kan justere indstillingerne, så de passer til dine hørebehov. Hvis du ønsker at få enheden personlig til dit høreapparat, skal du simpelthen maile eller fange os online når som helst, og vi vil give dig 100% tilfredshedstjeneste.

Nøglefunktioner

-Receiver-in-channel lille høreapparat (RIC BTE Aid)

-Bestegnet til mild til moderat høretab

-Direktive mikrofoner hjælper dig med at skelne tale fra baggrundsstøj

-2 kanaler frekvens modes

-Manual volumen kontrol, en knap til lyd ned, den anden knap lyder op

-Built i det genopladelige lithium-ion batteri, 40 timer kontinuerligt ved fuld opladning

-USA original Move-iron højttaler, giver den klare og naturlige lyd

- Diskret tilbage øre og let vægt kun 3,6 g

-12 måneders fabriksgaranti

-Free reparation med reservedele baseret på garantien efter service


Teknisk parameter :

image


Sådan betjenes med hånd, kun fingerkontrol:

billede


Hvorfor købe dine høreapparater fra Earsmate China?

1. Spar penge og drage fordel af vores konkurrencedygtige priser. Som høreapparatfabrik har vi færre omkostninger end mid-forretningsmand eller forhandlere. Vi kan derfor råd til at videresende disse besparelser til dig.

2.Free rådgivning - fås hos en af vores kvalificerede høreapparatsalgsingeniører, der kan hjælpe dig med dit køb og sørge for at dine hørebehov er opfyldt.

3.Programmerede høreapparater - er normalt indstillet til at afspejle høretab, som normalt skyldes alder. Du behøver ikke at gå på hospitalet, og høreapparatet er OTC-produkter, der ikke er til rådighed

4. En hurtig og pålidelig leveringstjeneste betyder, at hvis du bor i Storbritannien, Frankrig, Spanien, USA, Canada, Singapore, Japan, Korea osv. Og lav en online- eller e-mail-ordre, kan du modtage dit køb så tidligt som i 2 -4 dage.

5.Alle produkter er godkendt af CE, FDA certifikater og 12 måneders garanti, 24 timers service.

 

Hvad er inkluderet i dit G-28 C nye RIC høreapparat?

Den pakker med en DC5V 1000mA strømforsyning adapter, 60cm til 80cm USB strømkabel. (Denne USB strømforsyning er den samme som Andriod mobiltelefon opladeren), du vil få en meget flot og kompakt bærbar plastik boks til at bære produktet, når du er på rejse til sightseeing eller hvis du ønsker at få øretelefonen og sæt enheden i kassen for beskyttelse.

For at kunne imødekomme de fleste øretes størrelse, pakker den 3 forskellige størrelser, der passer til 1 lille, 1 mellemstor, 1 stor

I mellemtiden er brugervejledningen og rengøringsbørsteværktøjet samlet i boks til dig.

Earsmate RIC Hearing aid packing

Hvorfor EarsMate ?

Der er 11 point, før du kontakter EarsMate:

1. ( Original ) Originalmoduldesign til produktcase Factory selvforskning og udvikle løsningen og hovedkortet.

2. ( Innovation ) Innovér den regelmæssige høreapparat med den nye Bluetooth-teknologi til overkommelig pris.

3. ( Overensstemmelse ) Vores fabrik har forladt revisionen af den kinesiske FDA-regering i 2018 for at godkende medicinsk udstyrsregistreringslicens til høreapparater. Alle vores høreapparater og høreforstærkere er godkendt af USA FDA, CE, ROHS.

4. ( OEM ) Som producent af høreapparater er vi villige til at levere OEM-service til alle kunder, vi kan tilpasse pakken, brugermanual til kunder og udskrive kundens LOGO for bulk ordre med gratis.

Hot Tags: nye ric høreapparat, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like