Ny usynlig Cic-hørehjælp af ørematen 2020

Produktdetaljer

Nyt usynligt cic høreapparat af øresmed 2020

Hvis du vil høre bedre, men ikke er sikker på, at du er klar til et høreapparat, er det tid til at prøve Earsmate høreapparater. Earsmate høreapparat er en overkommelig ny type høreapparat, et så lille, at det passer usynligt i din øregang, hvor ingen kan se det. Det er behageligt, overkommeligt og designet til at arbejde godt med milde til moderate niveauer af høretab.

Funktioner:

-2/4/8/16 kanal WDRC digital behandling

-16 frekvensbånd

- Passer til 40% høretab

-Tone justerbar og hukommelse, hvis der slukkes

-Volymkontrol med fingeren

-Helt usynlig design-hjælp

- # A10 Batteri og lavt afløb

CIC Hearing aid Earsmate


Du har muligvis problemer med at høre, hvad folk siger, eller du begynder at gå glip af lyde, som du engang har hørt, men du er ikke sikker på, at du har råd til et høreapparat, eller hvis du endda er klar til at bære en endnu. Især en, som folk kan se. Det er det, der gør dig klar til Earsmate cic høreapparat NU !!

Den nye EARSMATE CIC passer godt i din øregang, så ingen andre, men du vil vide, at den er der. Det er overkommelig, behageligt, aftageligt og klar til at have på et enkelt besøg. Bedre endnu, dens lille størrelse og placering af øregangen drager fordel af dit øres naturlige akustik for en lydkvalitet, du skal høre for at tro.

CIC in ear 110

Earsmate Cic høreapparatprodukter er designet til personer, der oplever let til moderat høretab. Da de ikke er beregnet til at tackle alvorlig / dyb svækkelse, er det ikke nødvendigt at høre test eller recept for at købe Earsmate høreapparater. Log blot på hjemmesiden www.earsmate.com eller ring direkte til Earsmate for at købe din foretrukne høreapparat. Du kan også prøve Earsmate personligt fra fabrikken tilgængelig i Kina.

Ud over disse nye cic-høreapparatmodeller sælger Earsmate Bluetooth-høreapparat, Ric-høreapparat og genopladelige høreapparat-enheder.

Hot Tags: Kina nye usynlige cic høreapparat af øreprodusent 2020, producenter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like