Ny høj kvalitet Trimmer RIC høreapparat BTE G-RIC af Adsound i 2017

Produktdetaljer

Ny høj kvalitet trimmer RIC høreapparat BTE G-RIC af Adsound i 2017

Som høreapparat-producent vil vi lancere den nye udvikling RIC høreapparat i 2017.


Her er nogle flere oplysninger om RIC-høreapparater:


RIC-høreapparat

RIC er en forkortelse anvendes beskrive en style af høreapparat. Det står for receiver i canal. Denne style af høreapparat er også undertiden benævnt RIE (receiver-in-ear) eller RITE (receiver-in-ear). RIC høreapparater har en mikrofon og lydprocessor har til huse i en casing, som sidder bag øret. Dette bag øret del af høreapparatet har en lille ledning kører omkring øret og ind i øregangen, som er kendt som "modtager" og har en højttaler på afslutningen af det som sidder i øregangen. RIC høreapparater er de mest populære høreapparater på markedet, men en lang skudt.

Største fordel at RIC høreapparater
RIC-høreapparater (ofte også kaldet åben-fit høreapparater), er langt den mest komfortable style af høreapparat på markedet. Efter et par minutter iført dem, glemmer mange mennesker helt de i deres ører.

Største ulempe at RIC høreapparater
Modtageren (Oplægsholder), som sidder inde i øret, har at blive forandrede omkring hvert år eller to. Over tid de få skør eller påvirkes af fugt og Afslut helt i orden. På det tidspunkt, din hørelse udbyder har at bytte ud det stykke, som kun tager et par minutter, men det kan være besværligt for nogle.


Hot Tags: ny høj kvalitet trimmer ric høreapparat bte g-ric af adsound i 2017, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide