Top Online Ebay Og Amazon Shopping Mini Hearing Aids Små I Kanalen ITC Høreapparat Adsound Øreforstærker Med # 10 Størrelse Batteri Arbejde 150 Timer

Produktdetaljer

top online Ebay og Amazon shopping mini høreapparater små i kanalen ITC høreapparat adsound øreforstærker med # 10 størrelse batteri arbejder 150 timer

Dette er den unikke lille model G-15, designet til personer med mildt til moderat høretab og alvorligt tab.

Detaljer BG 副本 .jpg

* Unik Small In Ear Channel type

* Lydstyrkejustering

* Lydudgang Max 120dB

* Sound Gain max 40dB

* Indgangsstøj maks 23dB

* Frekvensområde 200Hz-5500Hz

* Batteri Zink Air 10A

* 150 timers arbejdstid


I øret Justerbart mini høreapparat ITC

Specifikation:

Produkt

I øret Justerbart mini høreapparat ITC

Teknisk data

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-15

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Sound Gain / Max

≤45dB

Samlet harmonisk bølgeforvrængning

≤5%

Frekvensområde

200Hz-5500Hz

Ækvivalent indgangsstøj (dB)

30dB

Zink Air batteri

A10

Strømforbrug

DC 1,5V, Strøm: ≤2mA

Volumomskifter

Ja

Batteri arbejder

Arbejdstid 15-20 dage

Mini kropsstørrelse

lille kropsstørrelse

Certifikater godkendt

CE, FCC & ROHS, og FDA 2017


Hvordan virker høreapparaterne? / Rediger ved adsound

Høreapparater er små i størrelse, men mægtige i lyd - men hvor kommer alt det lyd fra? Udover deres skinnende skaller, høreapparater har små computere utrætteligt at give dig den bedste lyd. At lave dette elektroniske høreapparat er 5 hovedkomponenter. Sådan fungerer de.

Hoveddele til høreapparat

Det hele starter med en mikrofon. Høreapparatets mikrofon henter indgående lyd og sender den til en forstærker, som behandler lyden ved at dreje den fra et analogt signal til et digitalt signal. Dette sendes så til modtageren, som leverer lyden til øret på en måde, der er mest sandt til livet.

Mere om disse 5 høreapparatdele:

  • MICROPHONE: Mikrofonen hjælper høreapparatet med at hente lyde uden for øret. Der er forskellige typer mikrofoner, begge omnidirektionelle (følsomme for lyd fra alle retninger) og retningsbestemt (følsom over for lyd fra specifikke retninger).

  • Forstærker: Forstærkeren behandler og styrker lydsignalet fra mikrofonen og tilpasser det efter dine individuelle behov og dit høretab. Det gør de lyde, du hører genkendelig uden at blive forvrænget. Forstærkeren indeholder de fleste høreapparaters elektroniske komponenter og kredsløb i en mikrochip.

  • MICROCHIP: Chippen er høreapparatets nervesystem. På trods af mikrostørrelsen er chippen utrolig kraftfuld og kan håndtere alt fra signalbehandling til trådløs kommunikation. Chippen betyder, at høreapparater kan være mindre og bruge mindre batteristrøm.

  • MODTAGER: Modtageren eller højttaleren konverterer det elektriske signal til lyd og sender det til øret. Hvor meget lyd der kommer ud afhænger af dens størrelse. Et alvorligt høretab vil ofte kræve et lidt større høreapparat. Modtagere leveres også med voksvagter, der hjælper med at holde fugt og ørevoks ind i høreapparatet.

  • BATTERI: Høretelefonens motorer, batterier holder hele kørslen i gang. Hvor meget strøm en høreapparat bruger varierer meget afhængigt af dens størrelse, antal funktioner og måder, hvorpå den bruges.


En udvidet D igital lydforstærker høreapparat

Vilkår og betingelser:

Betalingsbetingelser: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T til rådighed

Ledetid: 2-5 dage

Forsendelsesmåde: DHL / FedEx / TNT / UPS, eller Med fly, ved Sea-shipping

Garanti: 1 år og levetid gratis service

Kontakt online: Whatsapp 0086 185 65 775544

Email: info@byvisiontech.com

Hjemmeside: www.adsoundtech.com, www.byvisiontech.com

Hot Tags: top online ebay og Amazon shopping mini høreapparater små i kanalen itc høreapparat adsound øreforstærker med # 10 størrelse batteri arbejder 150 timer, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide