Klar til at bære justerbare små Mini Ite høreapparater i ørens lydforstærker med A10-batteri i 150 timer

Produktdetaljer

Modellen G-15 er en justerbar Lille Mini Ite høreapparat, der er klar til brug, justeres i ørelydforstærkeren med A10-batteri i 150 timer.

Designet til mennesker med let til moderat høretab og alvorligt tab.

Detaljer BG 副本 .jpg

* Ekstra lille øretype

* Justering af lydstyrke

* Lydudgang Max 125 dB

* Lydvind maks. 45 dB

* Input støj max 30dB

* Frekvensområde 200Hz-5500Hz

* Batteri Zink Air 10A størrelse

* 150 timers arbejdstid


Ekstra lille ITC-høreapparatspecifikation:

Produkt

Lille ørekanal Høreapparater

Teknisk data

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-15

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Lydgevinst / Maks

≤45dB

Total harmonisk bølgedistorsion

≤5%

Frekvensområde

200Hz-5500Hz

Ækvivalent indgangsstøj (dB)

30dB

Zink Air-batteri

A10

Strømforbrug

DC 1,5V, strøm: ≤2mA

Lydstyrkeomskifter

Ja

Batteri fungerer

Arbejdsdagstid 15-20 dage

Mini Body størrelse

lille kropsstørrelse

Certifikater godkendt

CE, FCC & ROHS og FDA 2017


Behandling med høreapparater [ rediger efter adsound ]

Hvert elektronisk høreapparat har mindst en mikrofon, en højttaler (ofte kaldet en modtager), et batteri og elektronisk kredsløb. Det elektroniske kredsløb varierer mellem enheder, selvom de har samme stil. Kredsløbet falder i tre kategorier baseret på typen af lydbehandling (analog eller digital) og typen af kontrolkredsløb (justerbar eller programmerbar).

  • Analog lyd

    • Justerbar kontrol: Lydkredsløbet er analogt med elektroniske komponenter, der kan justeres. Høreapparatet bestemmer forstærkningen og andre specifikationer, der kræves for bæreren, og justerer derefter de analoge komponenter enten med små kontroller på selve høreapparatet eller ved at få et laboratorium til at bygge høreapparatet til at opfylde disse specifikationer. Efter justeringen ændres den resulterende lyd ikke yderligere, bortset fra den generelle lydstyrke, som bæreren justerer med en lydstyrkekontrol. Denne type kredsløb er generelt den mindst fleksible. Det første praktiske elektroniske høreapparat med justerbart analogt lydkredsløb var baseret på US patent 2.017.358, "Hearing Aid Apparatus and Amplifier" af Samual Gordon Taylor, indleveret i 1932.

    • Programmerbar styring: Lydkredsløbet er analogt, men med yderligere elektroniske styringskredsløb, der kan programmeres af en audiolog, ofte med mere end et program. [36] Det elektroniske styringskredsløb kan rettes under fremstillingen, eller i nogle tilfælde kan høreapparatet bruge en ekstern computer, der midlertidigt er tilsluttet høreapparatet til at programmere det ekstra kontrolkredsløb. Bæreren kan ændre programmet i forskellige lyttemiljøer ved at trykke på knapper enten på enheden selv eller på en fjernbetjening, eller i nogle tilfælde fungerer det ekstra kontrolkredsløb automatisk. Denne type kredsløb er generelt mere fleksibel end enkle justerbare kontroller. Det første høreapparat med analogt lydkredsløb og automatisk digital elektronisk styringskredsløb var baseret på US patent 4.025.721, "Metode til og midler til adaptiv filtrering af næsten stationær støj fra tale" af D Graupe, GD Causey, arkiveret i 1975. Denne digitale elektroniske kontrolkredsløb blev brugt til at identificere og automatisk reducere støj i individuelle frekvenskanaler i de analoge lydkredsløb og blev kendt som Zeta-støjblokering.

Hot Tags: Kina klar til at bære justerbar lille mini ite høreapparat i øre lydforstærker med a10 batteri i 150 timer, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide