Ny Mini ITE Digital Hearing Aid Aids Personlig Lydforstærker

Produktdetaljer

Ny Mini ITE Digital Hearing Aid Aids Personlig Lydforstærker Med Batteri A10


Micro usynlig høreapparat Produkt model G-16
Mini størrelse som AG13 batteri: kun 0,95cm * 1,3cm * 1,9cm
Kropsfarve: beige
* I kanalen ITC høreapparat

* for gamle mennesker mildt høretab

* Invisbile i øret design
* Justerbar tone

* Peak OSPL90 (dB SPL) 115dB

* Sound Gain 30dB

* Max Noise 25dB
* Strømbatteri A10 zink Luftbatteri størrelse

Details BG副本.jpg

Produkt Mikro usynlig høreapparat til mildt høretab
Teknisk data IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Model G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115dB
Lydforstærkning ≥30dB
Samlet harmonisk bølgeforvrængning ≤5%
Frekvensområde 300-4000Hz
Indgangsstøj ≤25dB
Zink luftbatteri Størrelse A10
Strømforbrug 1,5 V DC, strøm: ≤5mA
Strømafbryder ja, on / off
Batteri arbejder arbejdsdagstid 7-10 dage
pakning farvekasse: 3,5 * 3,5 * 2 cm / enhed, bruttovægt: 50g / enhed
Certifikater godkendt CE, FCC og RoHS Directive-kompatibel, og FDA 2017


Ofte stillede spørgsmål redigeret af Adsound:

1. I ørehjælpen

I ørehjælpemidlerne (ITE) passer de ind i den ydre øreskål (kaldet concha). At være større, disse er lettere at indsætte og kan holde ekstra funktioner. De er nogle gange synlige, når de står ansigt til ansigt med nogen. ITE høreapparater er specialfremstillet til at passe til enkeltpersonens øre. De kan bruges i mild til nogle alvorlige høretab. Tilbagekobling, et slukkende / fløjt forårsaget af lyd (især højfrekvent lyd), der lækker og forstærkes igen, kan være et problem for alvorlige høretab. Nogle moderne kredsløb er i stand til at give feedbackregulering eller annullering for at hjælpe med dette. Udluftning kan også forårsage feedback. En udluftning er et rør primært placeret til at tilbyde trykudligning. Forskellige ventiler og størrelser kan dog bruges til at påvirke og forhindre feedback. Traditionelt er ITE'er ikke blevet anbefalet til små børn, fordi deres pasform ikke kunne ændres lige så let som øremærket til en BTE, og derfor måtte hjælpen udskiftes ofte som barnet gre. Men der er nye ITE'er lavet af et silikone type materiale, der mindsker behovet for dyre udskiftninger. ITE høreapparater kan tilsluttes trådløst til FM-systemer, f.eks. Med en kropsbåret FM-modtager med induktionsneksløjfe, som transmitterer lydsignalet fra FM-senderen induktivt til telespolen inde i høreapparatet.

Mini in canal (MIC) eller helt i kanals (CIC) hjælpemidler er generelt ikke synlige, medmindre seeren ser direkte ind i brugerens øre. Disse hjælpemidler er beregnet til milde til moderat alvorlige tab. CIC'er anbefales normalt ikke til personer med god lavfrekvent hørelse, da okklusionseffekten er meget mere mærkbar. Helt i kanalen høreapparater passer tæt ind i øret. Det er næppe synligt. Det er lille, det vil ikke have en retningsmikrofon, og dens små batterier vil have kort levetid, og batterierne og kontrollerne kan være vanskelige at styre. Dets position i øret forhindrer vindstøj og gør det lettere at bruge telefoner uden tilbagemelding. In-the-channel høreapparater er placeret dybt i øregangen. De er næppe synlige. Større versioner af disse kan have retningsmikrofoner. At være i kanalen, er de mindre tilbøjelige til at forårsage en pludselig følelse. Disse modeller er lettere at manipulere end de mindre helt in-the-canal modeller, men har stadig ulempene ved at være ret små.

Høreapparater i øret er typisk dyrere end bag-øret-modstykker med samme funktionalitet, fordi de er tilpasset patientens øre. Ved montering tager en audiolog et fysisk indtryk (form) af øret. Skimmelsen skannes af et specialiseret CAD-system, hvilket resulterer i en 3D-model af det ydre øre. Under modellering indsættes udluftningsrøret. Den digitalt modellerede skal udskrives ved hjælp af en hurtig prototypingsteknik, såsom stereolithografi. Til sidst samles hjælpen og sendes til audiologen efter en kvalitetskontrol.

2.Invisible i kanal høreapparater

Usynlig i høreapparat til høreapparater (IIC) passer helt ind i ørekanalen og giver lidt eller intet spor af et installeret høreapparat synligt. Dette skyldes, at det passer dybere i kanalen end andre typer, så det er ude af betragtning, selv når man ser direkte ind i øreskålen (concha). En behagelig pasform opnås, fordi støttens skal er skræddersyet til den enkelte ørekanal efter at have taget en form. Usynlige høreapparattyper bruger udluftning og deres dybe placering i øregangen for at give en mere naturlig oplevelse af hørelsen. I modsætning til andre høreapparattyper, med IIC-hjælpen, er størstedelen af øret ikke blokeret (okkluderet) af en stor plastikskal. Dette betyder, at lyden kan opsamles mere naturligt ved ørets form og kan rejse ned i øregangen som det ville med uassisteret hørelse. Afhængigt af deres størrelse tillader brugeren at bruge en mobiltelefon som fjernbetjening for at ændre indstillingerne for hukommelse og lydstyrke, i stedet for at tage IIC ud for at gøre dette. IIC-typer er mest egnede til brugere op til middelalderen, men er ikke egnede til flere ældre.

Hot Tags: ny mini ite digital høreapparat hjælper personlig lydforstærker, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide