Top Online Shopping Invisible Hearing Aid (CIC) komplet i kanaltone Justerbar Mini Hearing Sound Forstærker Ny lille bærbar

Produktdetaljer

top online shopping usynlig høreapparat (CIC) komplet i kanaltone Justerbar mini hørelyd Forstærker ny adsound Lille bærbar med zinkluftbatteri størrelse 10A arbejder i 100 timer


G-16 er toppsalget i 2017 bedste nye usynlige høreapparat af ByVision og Great Ears
Kropsfarve: beige
● I kanalen ITC-type
● Unikt i ørens usynlige design
● Justerbar lydstyrkeknap
● Zink Air-batteri A10-størrelse

● Lav effekt nr. 10 i arbejde i 100 timer

Detaljer BG 副本 .jpg

Produkt Top Usynlig høreapparat online Ebay / Amazon
Teknisk data IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Model G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115dB
Lydforstærkning ≥30dB
Total harmonisk bølgedistorsion ≤5%
Frekvensområde 300-4000Hz
Input støj ≤25dB
Zinkluftbatteri Størrelse A10
Strømforbrug 1,5V jævnstrøm, strøm: ≤ 1,5 mA
Til høretab Mildt høretab højre øre og venstre øre
Batteri fungerer arbejdsdagstid 7-10 dage
pakning farveboks: 3,5 * 3,5 * 2 cm / enhed, bruttovægt: 50 g / enhed
Certificeringer godkendt CE-, FCC- og RoHS-direktivet og FDA 2017


Adsound-tip:

Få oplysninger om det høretab og de høreapparater, du har brug for.

Hvis du eller din kære oplever tegn på høretab, har du sandsynligvis spørgsmål. Hos Connect Hearing er vi stolte over at tilbyde rådgivning og konkrete løsninger til at hjælpe alle vores kunder. Uanset hvad din situation er, er vi her for at hjælpe.

For at starte, ved, at du ikke er alene! Her er nogle statistikker, du skal overveje:

 • Høretab er et af de mest almindelige sundhedsmæssige problemer, der rammer ældre voksne

 • Næsten 35 millioner amerikanere, over 11% af befolkningen, lider af en eller anden form for høretab

 • 60% af mennesker med høretab er under pensionsalderen

Du kan måske tro, at høretab simpelthen er en øget vanskelighed med at høre lyde med lavere lydstyrke, men det er meget mere kompliceret end det. Der er faktisk tre hovedtyper af høretab, der kan påvirke den gennemsnitlige voksen:

 • 1. Ledende høretab: Forekommer, når lyd ikke ledes godt gennem den ydre øregang ind i trommehinden og knoglerne i mellemøret. Resultatet er en reduceret evne til at høre bestemte lydniveauer, især svage. Kan korrigeres medicinsk eller kirurgisk.

 • 2.Sensorineural høretab: Forekommer på grund af beskadigelse af cochlea eller indre øre og dets nervebaner til hjernen. Desværre kan det ikke let repareres medicinsk eller kirurgisk, og det er den mest almindelige form for permanent høretab.

 • 3.Blandet høretab: En kombination af både ledende og sensorisk høretab, hvor der er skade på det ydre, mellem- og indre øre eller høre nerven. Dette høretab kan reduceres, men ikke fuldt ud repareret.


Vigtigste dele af et høreapparat

Det hele starter med en mikrofon. Høreapparatets mikrofon henter indgående lyd og sender den til en forstærker, der behandler lyden ved at omdanne den fra et analogt signal til et digitalt signal. Dette sendes derefter til modtageren, der leverer lyden til dit øre på en måde, der er mest sande til livet.

Mere om disse 5 høreapparatdele:

 • MIKROFON: Mikrofonen hjælper høreapparatet med at hente lyde uden for øret. Der er forskellige typer mikrofoner, både omnidirectional (følsom for lyd fra alle retninger) og retningsbestemt (følsom for lyd fra specifikke retninger).

 • FORSTÆRKER: Forstærkeren behandler og styrker lydsignalet fra mikrofonen og tilpasser det efter dine individuelle behov og dit høretab. Det gør de lyde, du hører, genkendelige uden at blive forvrænget. Forstærkeren indeholder de fleste af høreapparatets elektroniske komponenter og kredsløb i en mikrochip.

 • MICROCHIP: Chippen er høreapparatets nervesystem. På trods af sin mikrostørrelse er chippen utroligt kraftig og kan håndtere alt fra signalbehandling til trådløs kommunikation. Chippen betyder, at høreapparater kan være mindre og bruge mindre batterikraft.

 • RECEIVER: Modtageren eller højttaleren konverterer det elektriske signal til lyd og sender det til dit øre. Hvor meget lyd der kommer ud afhænger af dens størrelse. Et alvorligt høretab kræver ofte et lidt større høreapparat. Modtagere leveres også med voksskærme, der hjælper med at forhindre fugt og ørevoks i at komme ind i høreapparatet.

 • BATTERI: Høreapparatets motorer, batterier holder det hele i gang. Hvor meget strøm et høreapparat bruger, varierer meget afhængigt af dets størrelse, antallet af funktioner og måder det bruges på.

Hot Tags: Kina top online shopping usynligt høreapparat (cic) komplet i kanaltone justerbar mini hørelydforstærker nye små bærbare, producenter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide