Hearing Aid Forstærker (CIC) Komplet I Kanaltone Justerbar Usynlig Super Mini Hearing Voice Forstærker Små Og Bærbare

Produktdetaljer

Høreapparat Forstærker (CIC) Komplet I Kanaltone Justerbar Usynlig Super Mini Hørelse Stemforstærker Lille og Portabel Model G-16 Med Zink Luft Batteristørrelse 10


Ny 2017 usynlig mini høreapparat Produktmodel G-16 af ByVision og Great Ears
Kropsfarve: beige
● I kanal ITC type
● Unikt i ørets usynlige design
● Justerbar lydstyrke-knap
● Zink Air batteri A10 størrelse

● Lav effekt # 10 størrelse, der virker i 100 timer

Detaljer BG 副本 .jpg

Produkt Micro Usynlig Hearing Aid Volume Adjust
Teknisk data IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Model G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115dB
Lydforstærkning ≥30dB
Samlet harmonisk bølgeforvrængning ≤5%
Frekvensområde 300-4000Hz
Indgangsstøj ≤25dB
Zink luftbatteri Størrelse A10
Strømforbrug 1,5V DC, strøm: ≤1,5mA
Til høretab Mild høretab højre øre og venstre øre
Batteri arbejder Arbejdsdagstid 7-10 dage
pakning Farveboks: 3,5 * 3,5 * 2 cm / enhed, bruttovægt: 50g / enhed
Certifikater godkendt CE, FCC og RoHS Directive-compliant, og FDA 2017


Adsound tips:

1.Type af høretab

Du tror måske, at høretab er simpelthen et øget problem med at høre lyd i lyden, men det er meget mere kompliceret end det. Der er faktisk tre hovedtyper af høretab, der kan påvirke den gennemsnitlige voksen:

  • 1.Konductive Hearing Loss: Opstår når lyden ikke ledes godt gennem den ydre øregang i trommehinden og knoglerne i mellemøret. Resultatet er en reduceret evne til at høre bestemte lydniveauer, især svage. Kan korrigeres medicinsk eller kirurgisk.

  • 2.Sensorineural Hearing Loss: Opstår på grund af beskadigelse af cochlea eller indre øre og dets nerveveje til hjernen. Desværre kan det ikke let repareres medicinsk eller kirurgisk, og er den mest almindelige form for permanent høretab.

  • 3.Mixed Hearing Loss: En kombination af både ledende og sensorineural høretab, hvor der er skade på det ydre, midterste og indre øre eller auditiv nerve. Dette høretab kan reduceres, men ikke fuldt repareret.

2.Hearing aid vedligeholdelse

Et høreapparat er en værdifuld enhed, der skal håndteres med omhu. Det er altid vigtigt at rengøre og vedligeholde høreapparatet for at få den bedste lyd og holde den i orden i de kommende år.

Generelt er det vigtigt at håndtere dit høreapparat omhyggeligt. Nogle tips til håndtering af dine høreapparater:

  • Læn dig over bordet, når du indsætter og fjerner høreapparatet for at reducere den afstand, den kan falde

  • Hold dine høreapparater væk fra høje temperaturer og fugt

  • Tag dine høreapparater ud før brusebad, svømning, strålebehandling eller brug af en hårtørrer.

3.Rengør dine høreapparater

Uanset hvilken type høreapparat, skal vand eller andre væsker ikke bruges til at rengøre det. I stedet skal du rengøre overfladen af høreapparatet med en blød, tør klud, og brug den specielle børste og værktøj, der følger med hjælpemidlerne, til at rengøre omkring lydudgangen, mikrofonåbningen og udluftningen.

Høreapparater kan påvirkes af ørevoks. Selv en lille mængde voks kan forårsage funktionsfejl i høreapparatet. Hvis earwax ophobes rundt i stikkontakten, skal du fjerne den med kluden eller den lille børste, der følger med høreapparatet. Hvis du lader voksen tørre natten over, bliver det lettere at fjerne.

Høreapparater, der bæres i øregangen, kommer naturligvis i kontakt med ørevoks og kræver derfor normalt hyppigere rengøring. Det er en god idé at kontrollere dit høreapparat til voks og snavs hver gang du fjerner det fra øret. Rengøring af dit høreapparat bør blive en del af din daglige rutine - ligesom du børster tænder!

VIGTIGT: Indsæt ikke noget i selve mikrofonen.

Hot Tags: Høreapparat forstærker (cic) komplet i kanaltone justerbar usynlig super mini høreapparat forstærker lille og bærbar, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide