Lille i øret Usynlig Bedste lydforstærker Justerbar tone Høreapparater Personlig høreforstærker

Produktdetaljer

Lille i øret Usynlig Bedste lydforstærker Justerbar tone høreapparater adskiller personlig hørforstærker

Mikroør høreapparat lydforstærker i kanalen (ITC) Ekstra lille med lydstyrkekontrol Klar lyd Letvægt og lille usynlig Adsound G-16 med batteri A10


Lille usynlig høreapparat Produktmodel G-16
Kropsfarve: beige
● I kanalen ITC høreapparat

ved let høretab
● Unikt i øredesignet
● Justerbar lydstyrkeknap
● Strømbatteri A10, der arbejder i 100 timer

Detaljer BG 副本 .jpg

Produkt Mild og moderat usynlig høreapparat
Teknisk data IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Model G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115dB
Lydforøgelse maks 30dB
Total harmonisk bølgedistorsion ≤5%
Frekvensområde 300-4000Hz
Input støj ≤25dB
Zinkluftbatteri Størrelse A10 størrelse
Strømforbrug 1,5V jævnstrøm, strøm: ≤2,0 mA
Kredsløb
Analog
Batteri fungerer arbejdsdagstid 7-10 dage
pakning farveboks: 3,5 * 3,5 * 2 cm / enhed, bruttovægt: 50 g / enhed
Certificeringer godkendt CE-, FCC- og RoHS-direktivet og FDA 2017


Adsound-tip:

Høreapparat

Et høreapparat eller døvehjælpemiddel er et udstyr designet til at forbedre hørelsen. Høreapparater klassificeres som medicinsk udstyr i de fleste lande og reguleres af de respektive regler. Små lydforstærkere som PSAP'er eller andre almindelige lydforstærkende systemer kan ikke sælges som "høreapparater".

Tidligere enheder, såsom ørepynt eller ørehorn, var passive forstærkningskegler designet til at samle lydenergi og lede den ind i øregangen. Moderne enheder er computeriserede elektroakustiske systemer, der omdanner lyd til miljøet for at gøre det mere forståeligt eller behageligt i henhold til audiometriske og kognitive regler. En sådan lydbehandling kan være betydelig, såsom fremhævning af et rumligt område, skiftende frekvenser, annullering af støj og vind eller fremhævelse af stemme.

Moderne høreapparater kræver konfiguration, der svarer til bærerens høretab, fysiske egenskaber og livsstil. Denne proces kaldes "passende" og udføres af audiologer. Mængden af fordele, som et høreapparat leverer, afhænger i vid udstrækning af kvaliteten af dets montering. Enheder, der ligner høreapparater, inkluderer det benforankrede høreapparat og cochleaimplantat.


Hvad er Presbycusis?

Presbycusis (også stavet presbyacusis , fra græske presbys “gamle” + akousis “hørelse”), eller aldersrelateret høretab , er den kumulative virkning af aldring på hørelsen . Det er et progressivt og irreversibelt bilateralt symmetrisk aldersrelateret sensorineuralt høretab som følge af degeneration af cochlea eller tilhørende strukturer i det indre øre eller hørselsnerver. Høretab er mest markeret ved højere frekvenser. Høretab, der akkumuleres med alderen, men som er forårsaget af andre faktorer end normal aldring (nosocusis og sociocusis) er ikke presbycusis, selvom det kan være vanskeligt at differentiere de individuelle virkninger af flere årsager til høretab.

Hot Tags: Kina lille i øret usynlig bedste lydforstærker justerbar tone høreapparater personlig høreapparat, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide