Lille i ører Mini ITE Høreapparater Avanceret Ørekammer Digital lydforstærker Høreapparat til høretab

Produktdetaljer

Mini i ører Mini ITE CIC Høreapparater Avanceret ørekamer Digital lydforstærker Høreapparat til høretab

Personlig hørforstærker G-16, over disk, er passende til let til moderat alvorligt høretab. Vi gør dette høreapparat, der passer til alle mænd og kvinder høretab grad af mild, moderat eller moderat svær svækket. Ved den nye teknologi og lav strømafløb har dette høreapparat langt sidst arbejdet i cirka 100 timer i en enhed Zink Air batteri af A10 størrelse.


Produktegenskaber:

  • * Komfortabel og let vægt

  • * Crystal Clear lydudgang

  • * Venlig brug til mild til moderat høretab

  • * Brugervenligt kun med fingerstyring

  • * Max. OSPL 90 (dB SPL): 115dB

  • * Fuld med akustisk gevinst: ≤35dB

  • * EQ-indgangsstøj: ≤ 28 dB

  • * Zinkluftbatteri A10

EMate Digital G16D BB

En af de mest almindelige klager, der deles blandt mennesker med høretab i dag, er, at fordelene ved digital lydforstærker ikke berettiger de høje omkostninger. Det er ingen hemmelighed, at der er et stigma omkring den nye brug af høreapparat 2017 - mange hævder, at de får dig til at virke gammel, de er umoderne og distraherende, og de fungerer simpelthen ikke.

Der er dog den avancerede digitale lydforstærker med ny teknologi leveret af EarsMATE mere og mere populær på markedet nu. Gamle høreapparater var analoge og skruede lydstyrken op for lyde gennem miljøet, hvilket gav resultaterne mudrede og ukontrollerede. Alle nutidens avancerede digitale høreapparater bruger digital software, der gør det muligt for dem at filtrere uønsket baggrundsstøj og forbedre lyd- og miljølyde, uanset hvor lytningssituationen er.

Hvad angår en anden klage over høreapparater er umoderne, som en af de professionelle producenter og leverandører af online høreapparater online, udvikler EarsMATE og har lanceret nogle avancerede usynlige høreapparater samt Mini CIC Invisible Hearing Aid, deres modeller inkluderer G-11, G-16, G-16D. I mellemtiden bliver den avancerede lydforstærker og Small Ears ITE høreapparater de bedst sælgende på Amazon og Ebay for alle voksne, seniorer og ældre hos gamle mennesker forbedring af høretab.

Specifikation:

G16 Detaljer

Betjeningsvejledning til mikro mini i ørehøreapparat G-16:

Sådan bruges den usynlige AMP til ny høreapparat


Vores tjenester

Som den professionelle producent af høreapparater er der nogle forslag, som du deler dig, før du køber. Sørg for at spørge din høreapparatspecialist om alle de tjenester, der følger med det. Vi vil med glæde forklare alle de tjenester, der er inkluderet i deres pakke, så du selv kan se, hvor dine penge går.

1. For alle dine forespørgsler om os eller vores ITE, ITC, CIC Earsmate høreapparater, vil vi svare dig detaljeret inden for 24 timer

2. Vi eget professionelle team har professionel holdning til at anbefale produkter og tjenester og introducere Earsmate høreapparater til dig.

3. Earsmate-leverandøren Høreapparater har forskellige typer og funktioner, vi vil anbefale dig det i henhold til dine krav;

4. Vi tilbyder OEM-tjenester. Kan udskrive dit eget logo på høreapparat-enhederne.

5. Vi har meget erfarne ingeniører, kan hjælpe dig bedre med at bruge vores høreapparater.

 

Din tilfredshed er vores pligt! Det vil være vores store ære at tjene dig. Vi håber, at vi kan tilbyde dig mere hjælp inden for medicinsk område og opbygge det langsigtede forretningsforhold med dig.

Vores fordel:

1. Topkvalitet: Vi har et strengt kvalitetskontrolsystem og nyder godt omdømme på markedet.

2. Fremragende service: Vi behandler kunder som ven og har til formål at opbygge langsigtet forretningsforhold.

3. OEM accepteret: Vi kan udskrive dit eget logo på produkterne.

4. Uovertruffen pris: Vi sikrer altid ydelse af høj pris til gavn for vores kunder.
5. Rettidig levering: Din ordre sendes når den er færdig.

Emballage og forsendelse

Leveringsdetaljer:

1. Vi sender høreapparatforsendelsen med luft eller sø til dig.

2.Vores alle høreapparater med standard eksportpakning.

3. Uanset hvilken leveringsmåde, alt afhængigt af dine faktiske krav.

Advanced Digital Earsmate ITE ITC CIC Lydforstærker høreapparat til god hørelse og pænt liv

URL: www.earsmate.com | www.great-ears.com | www.byvisiontech.com | www.oxsound.com

Hot Tags: Kina lille i ører mini ite høreapparater avanceret øresmed digital lydforstærker høreapparat udstyr til høretab, producenter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide