Lille i ørerne Canal ITC Mini høreapparat som øret høreapparater For lyd forstærker forstærker af Adsound med 10A batteri

Produktdetaljer

Små i ører canal ITC mini høreapparat som øre retsmødet enheder til lyd forstærker forstærker af Adsound med 10A batteri

Beregnet til personer med mild til moderat tab af hørelse og alvorlige tab.


Details BG副本.jpg

* Unik lille i øret høreapparat

* Volumen tone justere

* Lyd output Max 125dB

* Lyd forstærkning max 45dB

* Input støj max 30dB

* Frekvensområde 200Hz - 5500Hz

* Batteri zink luft 10A

* 150hours arbejdstid


mini i øret høreapparat lyd forstærker G-15 specifikation:


Produkt

Mini høreapparat forstærker ITC

Tekniske Data

IEC 60118-7/ANSI S3.22-2003

Model

G-15

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Lyd forstærkning/Max

≤45dB

Total harmonisk bølge forvrængning

≤5%

Frekvensområde

200Hz - 5500Hz

Ækvivalent Input støj (dB)

30dB

Zink-luft batteri

A10

Strømforbrug

DC 1.5V, aktuelle: ≤2mA

Volumen skifter

Ja

Batteri arbejdstid

Arbejdsdag tid 15-20 dage

Mini kropsstørrelse

lille kropsstørrelse

Certifikater godkendt

CE, FCC & ROHS og FDA 2017


I øret aids[Rediger af adsound]

I øret aids passer (ITE) enheder i den ydre øre skål (kaldet concha). Bliver større, det er lettere at indsætte og kan rumme ekstra funktioner. De er nogle gange synlige, når man står ansigt til ansigt med nogen. ITE høreapparater er lavet til at passe hver enkelt øre. De kan bruges i mild til nogle alvorlige høretab. Feedback, en skrigende/fløjtende forårsaget af lyd (særligt højfrekvente lyd) utæt og bliver forstærket igen, kan være et problem for svære høretab. Nogle moderne kredsløb er i stand til at give feedback regulering eller annullering kan hjælpe med dette. Udluftning kan også forårsage feedback. Audluftningplaceres en tube primært for at tilbyde pres udligning. Dog kan forskellige aftræk stilarter og størrelser bruges til at påvirke og forhindre feedback. Traditionelt, er ITEs ikke blevet anbefalet for unge børn fordi deres pasform ikke kunne være så let ændret som earmold for en BTE, og dermed støtten skulle skiftes ofte, da barnet voksede. Der er dog nye ITEs fra en silikone typemateriale, der afbøder behovet for dyre udskiftninger. ITE høreapparater kan tilsluttes trådløst til FM-systemer, for eksempel med en body-slidte FM-modtager med induktion hals-loop, der sender lyd signalet fra FM-senderen induktivt til teleslynge inde i høreapparatet.

Mini i kanalen (MIC) eller helt i kanalen (CIC) aids er generelt ikke synlige medmindre beskueren ser direkte ind i bærerens øre. Disse hjælpemidler er beregnet til mild til moderat alvorlige tab. CICs er normalt ikke anbefales til folk med god lavfrekvente høring, som okklusion effekten er langt mere noticeable.Completely-in-the-canal høreapparater passe stramt dybt inde i øret. Det knapt synlige. At være lille, det vil ikke have en retningsbestemt mikrofon, og dens små batterier har en kort levetid, og batterier og kontrol kan være vanskelige at håndtere. Sin position i øret forhindrer vindstøj og gør det nemmere at bruge telefoner uden feedback. I kanalen høreapparater er placeret dybt i øregangen. De er knap synlige. Større versioner af disse kan have retningsbestemte mikrofoner. At være i kanalen, er de mindre tilbøjelige til at forårsage en tilsluttet følelse. Disse modeller er lettere at manipulere end de mindre helt i kanalen modeller men stadig har ulemperne ved at være ret små.


Hvad er Presbycusis?

Presbycusis(også stavetpresbyacusis, fra græskpresbys"gamle" +akousis"høre"), elleralder-relatedhearing tab, er den kumulative effekt af befolkningens aldring påhørelse. Det er en progressiv og irreversibel bilateralt symmetrisk aldersrelaterede perceptivt høretab som følge af degeneration af denøresnegleneller tilhørende strukturer i det indre øre eller auditive nerver. Høretabet er mest markante ved højere frekvenser. Høretab, der akkumuleres med alderen, men er forårsaget af andre faktorer end normal aldring (nosocusis og sociocusis) er ikke presbycusis, selvom skelne de individuelle effekter af flere årsager til høretab kan være svært.

Årsag til presbycusis er en kombination af genetik, kumulative miljømæssige eksponeringer og patofysiologiske forandringer relateret til aldring. I dag findes der ingen forebyggende foranstaltninger kendt; behandling er af høreapparat eller kirurgisk implantat.

Presbycusis er den mest almindelige årsag til høretab, plager én ud af tre personer efter alder 65, og en ud af to af alder 75. Presbycusis er den anden mest almindelige sygdom ved siden af gigt i ældre mennesker.

Diagnose[Rediger af adsound]

Høretab er klassificeret som mild, moderat, svær eller dyb. Pure-tone audiometri for air overledning tærskler på 500, 1000 og 2000 Hz er traditionelt bruges til at klassificere graden af høretab i hvert øre. Normal hørelse tærskler anses for at være 25 dB følsomhed, selvom det har været foreslået at denne tærskel er for høj, og at 15 dB (ca halvt så høj) er mere typiske. Milde høretab er tærskler på 25-45 dB; moderat hørenedsættelse er tærskler på 45-65 dB; svære høretab er tærskler af 65 – 85 dB; og dybtgående høring tab tærskler er større end 85 dB.


AvanceretDigitaleLydForstærker høreapparat enhed

Betingelser og vilkår:

Betalingsbetingelser: Paypal, Western Union, MoneyGram, T/T tilgængelig

Lede tid: 2-5 dage

Shipping måde: DHL FedEx/TNT/UPS, eller ad luftvejen, af Sea-skibsfart

Garanti: 1 års og levetid gratis service

Kontakt online: Whatsapp 0086 185 65 775544

Email: info@byvisiontech.com

Hjemmeside:www.adsoundtech.comogwww.byvisiontech.com

Hot Tags: lille i ørerne canal itc mini høreapparat som øret høreapparater for lyd forstærker forstærker af adsound med 10a batteri, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide