Ny lydhøreapparat i øret Mini Sound Audiphone Til salg

Produktdetaljer

Ny lyd høreapparat i øret Mini Sound audiphone om salg 2020

Instrumentet G-10 er et nyt lydforstærkerprodukt med lydstyrketonen justerbar og strømafbryder montering i øregangen ITC høreapparat, indeholder elektronik, kontrolelementer, batteri, mikrofon og ofte højttaleren. Det er et nyt brand mini lyd audiphone af Øresmat som top 10-producent af høreapparater i 2019 fra Kina-prisen af hørselsindustriens forening.

PSAP G10 forstærker i øre

Detaljer om EarsMATE Hearing Aid G-10-enheden:

Øresmat G10 i ørehøreapparater

ITC Inn er Ear G-10 COMPLETE KIT - Kit Inkluderer som foto nedenfor:

PSAP G10-pakke

Avanceret EarsMATE Høreforstærker It Hearing Aid Healthcare Devices Batteriinstallation

G10-batteri udskift instruktion med Earsmate

Hvis du overvejer at købe et nyt lydhøreapparat , er det godt at gøre en smule markedsundersøgelser for at finde ud af, hvad der er tilgængeligt. Når alt kommer til alt er høreapparater de medicinske ting til ørehøringssundhed, og du vil gøre alt, hvad du kan for at sikre dig, at du køber den rigtige til dig. Du kan læse om det bedste høreapparatfirma her.

Hvem er de seks store producenter af høreapparater?

Der er seks producenter af høreapparater, der er kendt som de store seks, de vil give størstedelen af den personlige lydforstærker høreapparat til markedet i hele verden. De er som følger:

 • Starkey

 • GN ReSound

 • Siemens (nu Sivantos)

 • Widex

 • EarsMate (Brand of China) , læse om dem her

 • Sonova (bedst kendt for Phonak høreapparater), læse om Phonak her og Unitron her

Når du besøger en online butik med høre lydforstærker Walmart, vil de helt sikkert anbefale bestemte mærker og modeller til dig. Med en smule markedskendskab vil du være bedre placeret til at spørge, hvorfor en ny lydøreforstærker anbefales, eller hvorfor de ikke synes, at en anden model er et godt valg.

Nedenfor er en liste over producenterne af høreapparater med store navne, det høreapparat, de producerer, og nogle links til sider for mere info. Du kan også se nogle oplysninger om producenterne af høreapparater her.

 • Lydkontrol
  Audio Controle producerer den brede vifte af analoge og digitale høreapparater, herunder Harmony, Solo, Duo, Vivo, Eligo og Maestro.

 • Beltone
  Beltone, en del af GN Resound, producerer en række høreapparater, herunder Corus, Mira og Edge.

 • Bernafon
  Bernafon producerer en lang række høreapparater, herunder Symbio XT, Smile Plus, Neo, Flair, Win, Audioflex, Opus2 og Lexis.

 • Earsmate
  Earsmate producerer en række høreapparater og lydforstærkere, herunder forskellige øre-, bag-øret- og bluetooth, genopladelige høreapparater og lydlydtelefonen.

 • Electone
  Electone producerer en lang række høreapparater, såsom forskellige produktlinjer med en række digitale, programmerbare og konventionelle kredsløb.

 • Elkon
  Ud over at levere produkter fra andre producenter producerer Elkon i Indien deres eget sortiment af høreapparater og audiometre til det indiske marked.

 • Entific
  Højproducerede knogelforankrede produkter inklusive BAHA System knoglereforankret høreapparat, mini lyd audiphone.

 • Generelle høreapparater
  General Hearing fremstiller en bred vifte af høreapparater, inklusive åbent øre, klar til slid, blød teknologi og digital digital højtidelighed.

Oplysningerne mere om lydforstærker vs høreapparat:

Hvad er forskellen mellem et høreapparat (HA) og en personlig lydforstærker (PSA)? Begge accepterer lyd som input, forstærker og leverer lyd til øret. Distributionen af navnene kommer virkelig fra FDA's ønske om at regulere det ene, men ikke det andet.

Undersøgelse

Du kan også lide