Nye lille Mini BTE høreapparatet og lille Trimmer hørelse støtte lyd Enhancement forstærker bag øret høreapparat

Produktdetaljer

Nye lille Mini BTE høreapparatet og lille trimmer høreapparat lyd Enhancement forstærker bag The Ear Hearing Aid

Dette er den nye R&D små Mini BTE høreapparatet af G-28, som vil blive lanceret i 2017 baseret Adsound soooooooooooon

Hvad er en bag-øret-høreapparat Adsound G-28?Bag-øret-høreapparat

BTE står for (bag-the-ear). Mens både RIC og BTE høreapparater er teknisk bag-the-ear, har BTE flere komponenter bag øret. Minde om, at RIC høreapparater har en højttaler der sidder i øregangen. BTE høreapparater på den anden side har mikrofon, modtager (højttaler) og lydprocessorallebag øret, med kun en tynd slange kører omkring øret og ind i øregangen.

Største fordel til BTE høreapparater
Fordi alle modtager ligger bag øret og er ikke i den varme, fedtet miljø i øregangen, er BTE høreapparater mere holdbare på lang sigt.

Største ulempe til BTE høreapparater
Fordi modtageren (højttaler) er indbygget i BTE og ikke blot en udskiftelig forlængelse af høreapparat (ligesom på en RIC), fastsættes beløbet for vinding eller bind en BTE kan give. Hvis din høretab bliver værre og du har brug for en mere kraftfuld høreapparat i fremtiden, vil du sandsynligvis nødt til at købe et helt nyt høreapparat. Med RICs, du simpelthen ville bytte ud udskiftelige modtageren for en mere kraftfuld, og du vil være god til at gå. Derudover forstærke nogle BTEs ikke så bredt et udvalg af lyde som RICs gør, hvilket betyder RICs kan have en mere naturlig lydkvalitet.

Hot Tags: nye lille mini bte høreapparatet og lille trimmer høreapparat Lydforbedring forstærker bag øret høreapparat, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide