Mini genopladelige digitale høreapparater

Produktdetaljer

Mini genopladeligt digitalt høreapparat / enhancer

Earsmate-enhed G-28D Ric er et mini genopladeligt digitalt høreapparat med 4-kanals WDRC digital singalprocesing og 16 bånd frekvensform, det kan alvorligt forbedre livskvaliteten for mennesker med let til moderat grad af høretab. Earsmate.com finder du et overkommeligt udvalg af høreapparater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Denne mini Ric digitale høreapparat G-28D har lydsignaler, der varierer og er individuelle, hvilket bringer naturligt klingende tale og lyd beriget med dybde og variation. Derfor kan du virkelig lege med lyden og lydstyrken i vores mini-høreapparat med øremærke og tilpasse oplevelsen til dine personlige specifikationer og alle dine forskellige indstillinger.

G-28D EarsMate RIC diagram

Den bærbare DC 5V-strømadapter kan oplades til dette mini genopladelige digitale høreapparat / enhancer kun 30 minutter og fungerer i 5-6 timer, hvis der er en glemt uventning om opladning. Med det høje kvalitet Lithium-ion batteri, kan høreapparatet arbejd op til 35-40 timer kontinuerligt med en fuld opladning 4-5 timer, det er meget længere arbejdstid end nogle andre høreapparatmærker, som fx Newsound, Resound, Widx, Siemen, starkey og så videre ..

G-28D EarsMate RIC digital hearing aid spec.

Ny mode grå farve usynlig diskret Modtager-i-kanal RIC digitale høreapparater af Earsmate G-28D, er mini-størrelse tilbage på øret, let vægt og naturlig krystal lyd, ny digital teknologi til støjreduktion og feedback annullering. Baseret på producentens seneste kvalitetsstyringssystem og omkostningskontrolsystem, det har de laveste omkostninger til dette mini genopladelige digitale høreapparat og giver de maksimale fordele for vores kunder med at udvide deres forretning eller forbedre den gode hørelse og liv.

Earsmate DHA packaging G28D

Til brugervenlighed er der den kompakte bærbare boks til mini digitale høreapparater, der bærer og beskytter, DC5V 1000mA strømadapter og USB-opladerkabel leveres og tre ørepropper i forskellige størrelser til montering af de fleste øres størrelse for at få en dejlig høreoplevelse og dejligt høreliv.

Hvorfor ikke bevæge dig og handle for at kontakte Earsmate for at få denne overlegne mini genopladelige digitale høreapparater for at nyde den dejlige hørelse og det dejlige liv!

Der er mange typer høreapparater og høreapparatteknologier, og i dag findes der digitale høreapparater til at fuldføre din digitalt praktiske livsstil. De er smarte og interagerer med andre digitale enheder. Mini-genopladelige digitale høreapparater har også livsændrende sundhedsmæssige fordele, fordi et godt høresundhed hænger sammen med livskvaliteten. De tager kraften i lyden og din personlige høreoplevelse til nye niveauer, så du kan føle dig bemyndiget til at tage ansvaret for dit høretab.

Hot Tags: Kina mini genopladelige digitale høreapparater, producenter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide