høreapparatpriser costco

Produktdetaljer

Modellen G-20 er en høre lydforstærker med zink luftbatteri A675 arbejder i 600 timer top salg høreapparat udstyr pris costco online køb

Baghøret (BTE) høreforstærker Walmart

Bag ørehjælpen (BTE) består en sag, en øreform eller en kuppel og en forbindelse mellem dem. Sagen indeholder elektronik, betjeninger, batteri, mikrofon (er) og ofte højttaleren.

Bag øret eller BTE   høring   hjælpemidler er verdens mest almindelige høring   hjælpestil .

Let at bruge og let at bære.

  Produktegenskaber:
1.Max lydudgang: 130 ± 5dB
2.Sound gain: ≥50dB
3.Total harmonisk bølgeforvrængning: ≤5%
4.Frekvensområde: 300Hz-4000Hz
5. Indgangsstøj: ≤26dB
6.Zinc Luftbatteri: DC 1.5V, Strøm: ≤4mA
7.Power off / on switcher
8.Last arbejde op til 60 dage eller 600 timer ved A675 Zinc Airy batteri
9.Attractive i pris og kvalitet
10. For at forbedre moderat til alvorligt høretab

Bag ørehjælpen [ redigér af Adsound ]

Bag ørehjælpen kaldes også "receiver-in-the-aid" eller RITA-enheder. Disse enheder er nyttige til personer, der kræver betydelig forstærkning på tværs af mange frekvenser på grund af moderat til alvorligt høretab. Større modeller har en tendens til at være lettere at håndtere for Ændringer på disse er lettere at rengøre end andre slags enheder, men de vil også være mere synlige og tilbøjelige til at opbygge voks. Hvis øreproppen ikke udluftes, kan det medføre, at øret føles tilsluttet.

Bag ørehjælpen (BTE) består en sag, en øre eller en kuppel og en forbindelse mellem dem. Sagen indeholder elektronik, betjeninger, batteri, mikrofon (er) og ofte højttaleren. Sædvanligvis sidder sagen bag pinna med forbindelsen fra sagen, der kommer ned til forsiden i øret. Lyden fra instrumentet kan føres akustisk eller elektrisk til øret. Hvis lyden dirigeres elektrisk, er højttaleren (modtageren) placeret i ørebenet eller en åbent kuppel, mens akustisk koblede instrumenter bruger et plastrør til at levere lyden fra højttalerens højttaler til ørebenet. BTE'er er også let forbundet til hjælpemidler, som f.eks. FM- systemer, til direkte integration af lydkilder med instrumentet. BTE-hjælpemidler bæres almindeligvis af børn, der har brug for en holdbar type høreapparat.

Mini BTE (eller på-øret) hjælpemidler

En ny type BTE-hjælp kaldet mini BTE (eller "on-ear") hjælp. Det passer også bag / på øret, men er mindre. Et meget tyndt, næsten usynligt rør bruges til at forbinde hjælpen til øregangen. Mini BTE'er kan have et behageligt ørestykke til indsættelse ("åben pasform"), men kan også bruge en traditionel ørearm. Mini BTE'er tillader ikke kun nedsat okklusion eller "plugged up" -fornemmelser i øregangen, men øger også komfort, reducerer feedback og behandler kosmetiske bekymringer for mange brugere.

En udvidet D igital lydforstærker høreapparat sundhedsudstyr

1.Terme og betingelser:

Betalingsbetingelser: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T til rådighed

Ledetid: 2-5 dage

Forsendelsesmåde: DHL / FedEx / TNT / UPS, eller Med fly, ved Sea-shipping

Garanti: 1 år og levetid gratis service

Skype: roger.cctv

Email: info @ great-ears.com, info @ byvisiontech.com


Hot Tags: høreapparatpriser costco, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide