Bedste Sælger På Amazon Og Costco Micro Øre Høreapparat Online Mini Avanceret Digital Lydforstærker

Produktdetaljer

Bedste sælger På Amazon og Costco Micro Ear høreapparat online Mini Avanceret Digital Lydforstærker med 10A-størrelse Zinkluft batteri og tonejusterbar


Detaljer BG 副本 .jpg

Funktioner:

 1. Super mini størrelse og letvægts, ikke let at se

 2. Adopt avanceret feedback aflysning system, giver overlegen lydkvalitet med lav forvrængning

 3. Tillad dig at høre naturens lyde klart

 4. Justerbar lydstyrke, nem betjening

 5. I øret høreapparater giver også forbedret teknologi til reduceret elektromagnetisk interferens

 6. Hudvenlig: behagelig at bære uden byrden af ​​medicinsk kvalitet harpiks materiale

 7. Ergonomiske design ørepropper, komfortable til hele dagen slid

 8. Drives af 1 x A10 knapcellebatteri (inkluderet)

 9. Kompakt, letvægts størrelse, nem at bære

 10. Kom med fire ørepropper af forskellige størrelser, der passer til forskellige ører

 11. Ideel til mennesker, der er urolige ved at høre problemer


Nyt usynligt høreapparat G-16 Specifikation:

 1. Maks. Lydudgang: 110 ± 4dB

 2. Lydforstærkning: 30 ± 5dB

 3. Total harmonisk bølgeforvrængning: <>

 4. Frekvensområde: 400-4500Hz

 5. Input Noise: <>

 6. Nuværende: <>

 7. Strøm: 1 x A10 zinkluftknappebatteri

 8. Mini størrelse: 16 x 12 x 0,9 mm


BEMÆRK : Denne vare G-16 kan virke for både venstre øre og højre øre, så vær så velkommen til at placere din bestilling !!!


Adsound tips:

En udvidet D igital lydforstærker høreapparat

1.Terme og betingelser:

Betalingsbetingelser: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T til rådighed

Ledetid: 2-5 dage

Forsendelsesmåde: DHL / FedEx / TNT / UPS, eller Med fly, ved Sea-shipping

Garanti: 1 år og levetid gratis service

Kontakt online: Whatsapp 0086 185 65 775544

Email: info@byvisiontech.com

Web: www.adsoundtech.com og www.byvisiontech.com


Adsound tips:

1. Hvad er et høreapparat?

Et høreapparat er en lille elektronisk enhed, som du bruger i eller bag dit øre. Det gør nogle lyde højere, så en person med høretab kan lytte, kommunikere og deltage mere fuldt ud i daglige aktiviteter. Et høreapparat kan hjælpe folk med at høre mere i både stille og støjende situationer. Men kun om en ud af fem mennesker, der ville have gavn af et høreapparat, bruger faktisk en.

Et høreapparat har tre grundlæggende dele: en mikrofon, forstærker og højttaler. Høreapparatet modtager lyd gennem en mikrofon, som konverterer lydbølgerne til elektriske signaler og sender dem til en forstærker. Forstærkeren øger signalernes strøm og sender dem derefter til øret gennem en højttaler.

2.Hvordan kan høreapparater hjælpe?

Høreapparater er primært nyttige til at forbedre hørelsen og taleforståelsen hos mennesker, der har høretab, der skyldes skader på de små sensoriske celler i det indre øre, kaldet hårceller. Denne form for høretab kaldes sensorineural høretab. Skaden kan opstå som følge af sygdom, aldring eller skade fra støj eller visse lægemidler.

Et høreapparat forstørrer lydvibrationer, der kommer ind i øret. Overlevende hårceller detekterer de større vibrationer og konverterer dem til neurale signaler, der sendes videre til hjernen. Jo større skaderne på en persons hårceller er, desto strengere er høretabet, og jo større er høreapparatets forstærkning nødvendig for at kompensere. Der er imidlertid praktiske begrænsninger for mængden af ​​forstærkning, som et høreapparat kan tilvejebringe. Desuden, hvis det indre øre er for beskadiget, vil selv store vibrationer ikke blive omdannet til neurale signaler. I dette tilfælde ville et høreapparat være ineffektivt.


Ny lovgivning, der blev undertegnet i loven i sidste uge, kan dog endda legeområdet for forbrugerne søger effektive og sikre muligheder, der ikke vil bryde banken.

Lovgivningen, der blev indført af Sens. Elizabeth Warren, D-Mass., Og Chuck Grassley, R-Iowa, kræver oprettelse af en helt ny kategori af høreapparater. Disse hørehjælpere vil blive solgt OTC, men bliver juridisk betragtet høreapparater og rettet mod dem med mildt til moderat høretab.

Ligesom dagens PSAP'er vil de være billigere og lettere at opnå end receptpligtige hjælpemidler - men ligesom receptpligtige høreapparater vil blive mere reguleret af regeringen.

Hot Tags: bedste sælger på Amazon og Costco Micro Ear høreapparat online mini avanceret digital lydforstærker, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide