Bedste usynlige høreapparater

Produktdetaljer

De bedste usynlige høreapparater er den perfekte løsning til de mennesker, der ønsker et diskret høreapparat og har let til moderat høretab. Og dette usynlige høreapparat fungerer ikke for patienter med alvorligt høretab eller hørehæmmede.

Earsmate G-16 høreforstærker er en personlig høreapparat, der er usynlig i øreskanalen, krystallyd, patent-unik desgin, lydstyrkejusterbar og FDA godkendt med udskiftning af ørepropper.

Hvorfor købe det G16 CIC Aids?

1.Diskreet og letvægt:

G16 høreapparatet er ekstremt lille og let vægt, hvilket gør det til et af de mini-enheder, der er tilgængelige.

2. Lavt batteriforbrug:

Højt avanceret processor teknologi gør denne enhed ekstra lavere batterilæggning med 1 enhed A10 batteri, der varer i 150 timer, der arbejder kontinuerligt.

3. Noise reduktionsteknologi:

en knap lydstyrkekontrol giver brugeren mulighed for komfortabelt at ændre lydstyrke og tone for optimal hørelse.

4.Nye digitale chips

100% fuldt digitalt singalchipsæt og processor til krystalklar lydudgang og forbedring.


Invisible hearing aid G16 EARSMATE

Ved du, hvad der er de trådløse høreapparater?

Dette spørgsmål er blevet spillet med en høj hastighed, men er meget enkel. Den trådløse betyder, at lyden transmitteres over små afstande uden ledninger. De fleste af nutidens høreapparater, inklusive de fleste høreapparater, der leveres af Earsmate fra Kina, bruger trådløs teknologi til at levere lydsignaler, såsom telefon, musik eller endda tv-lyde, direkte ind i vores øre i udsøgt, højtydende lyd.

De bedste Mini Digital Invisible høreapparater i øret Bedste lydstemme forstærkere er praktiske til at se film, nyde dramaet, deltage i møde, have klasse og chatte med venner, det kan hjælpe dig med at høre lyden tydeligt og højt.

Hot Tags: bedste usynlige høreapparater, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide