Høreapparatforstærker Genopladelig høreapparat online Lazada og Amazon til voksne med genopladelige høreapparatbatterier

Produktdetaljer

Ny avanceret digital lydforstærker Hearing Aid G-12 er det største salg Høreapparatforstærker genopladeligt høreapparat online lazada og Amazon for voksne med genopladelige høreapparatbatterier

Høreapparatforstærker genopladelig er et litium-ion batteridrevet elektronisk udstyr designet til at forbedre vores hørelse. Det er mini-lille nok til at bære i øregangen til at gøre nogle lyde højere.

Funktioner:

★ Lydudgang: 125 ± 5dB

★ Peak Lydforstærkning: ≤40dB

★ EQ Indgangsstøj: ≤25dB

★ Total harmonisk forvrængning: ≤5%

★ Lydfrekvensområde: 500-4500Hz

★ Indbygget genopladeligt batteri, der arbejder 30-40 timer

★ Adapter Strøm: DC5V 1000mA (USA, EU, UK Stiktyper valgfri)

★ Lav strøm: ≤2mA

★ Tænd / sluk-switch

★ 1-års garanti

★ FDA-godkendelse af CE-certifikater


Farveboksemballage:
1 x Lille genopladelig høreapparatforstærker
1 x Standardfarveboks
3 x Øreplugger af forskellig størrelse
1 x DC5V 1A strømoplader og USB-kabel
1 x Rengøringsbrugerværktøj
1 x Engelsk brugervejledning


Anvendelsesformål:
-Hvis du har svært ved at høre godt fra andre, kan et høreapparat hjælpe dig med at genvinde din hørelse, så du kan leve det liv, du er vant til.
- At bære et høreapparat betyder genopdage fornøjelsen ved at samles med venner og familie, føle sig mere selvsikker på arbejde og nyde film, musik og tv-programmer.

-Høretab, der skyldes problemer med øregangen, trommehinden eller mellemøret kaldes ledende høretab. Det meste af tiden, kirurgi eller anden medicinsk hjælp kan gøre det bedre. Men disse indstillinger er ikke rigtige for alle. Hvis du har en åben øregang og et relativt normalt eksternt øre, kan det genopladelige høreapparat online hjælpe let.

-Ikke alle med høretab kan drage fordel af genopladeligt høreapparat Lazada. Men kun 1 ud af 5 personer, der kunne have forbedring, bærer dem. Det meste af tiden er det for mennesker, der har skade på det indre øre eller den nerve, der forbinder øret med hjernen.


未 标题 -1.jpg


Avanceret Earsmate Digital lydforstærker høreapparat

E-mail: info @ byvisiontech.com, info @ great-ears.com, sales@earsmate.com

Hjemmeside: www.byvisiontech.com , www.great-ears.com , www.oxsound.com , www.earsmate.com

Betalingsbetingelser ADS.jpg

Hot Tags: Kina høreapparatforstærker genopladeligt høreapparat online lazada og amazon for voksne med genopladelige høreapparatbatterier, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like