Ørsamat Personlig hørehjælp i øret 2020

Produktdetaljer

Ørsamat Personlig hørehjælp i øret 2020

Denne G10 er et personligt lydforstærkerprodukt af høreapparat, i øret (ITE) Ørekammer høreapparat, FDA godkendt med udskiftning 3 kuppler af forskellige størrelser passende til både højre og venstre øre af et par 2 pakket.

PSAP Amplifier Diagram G10

Hvorfor køber du det?

1. Komfortabelt og let: Hørforstærkeren til øremattet er meget lille i størrelse og let i vægt, hvilket gør det til et af de perfekte enheder, der er tilgængelige.

2.Hær livet: Det er designet af vores mest erfarne audiolog ved at overveje alle individuelle ansvarskrav til de bedste resultater. Meget avanceret mini-mikroprocessorteknologi gør dette par til en overlegen høreforstærker.

3.Ergonomisk lydmodifikation: Justerbar lydstyrkekontrol giver brugeren mulighed for let at ændre lydstyrke og tone for optimal hørelse.

Earsmate ITC Hearing Aid 2020 G10

Når du får dette par høreapparater, skal du læse brugermanualen omhyggeligt, hvis du er første gang, der passer til Earsmate høreapparater.

For det første er det nøgletrinnet for at finde det rigtige batteri til høreapparatet, ellers kan enhederne ikke fungere eller vil blive ødelagt, hvis de bruger det forkerte batteri. Normalt bruges knapbatteriet fra AG5 til denne G10-hjælpearbejde, også , zinkluftbatteri A13 af kvalitet kan bruges til vores øresmør-enhed G10-model.

Og følg derefter vejledningen til installation af batteri som nedenfor:


G10 battery replace instruction by Earsmate

Vores høreapparater bringer livet tilbage i din verden. Tab af hørelse, uanset om det er i alderdom eller ung, kan være meget frustrerende. Vores høreapparater er designet til at gøre nogle lyde højere, så en person med høretab kan lytte, kommunikere og deltage mere fuldstændigt i daglige aktiviteter. Ørehjelm høreapparater kan hjælpe folk med at høre mere i både stille og støjende situationer.

For ethvert af vores Earsmate-høreapparater er der 12 måneders garanti og gratis efterservice til auditiv undersøgelse. Du kan hente os online ved Wechat på (86) 185 6577 5544 eller via e-mails til info@great-ears.com, salg @ earsmate.com eller info@byvisiontech.com

Hot Tags: earsmate personlige høreapparat i øret 2020, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like