Ørehjelm høreapparat

Produktdetaljer

Ørehjelm høreapparat

Dette produkt G-10 er et selvudviklende og unikt design i forstærkeren til ørehøreapparater til alle voksne og ældre, hvis ørehørelse har et moderat eller alvorligt hørehæmmet problem. Den klare lyd kan forbedre brugernes hørelse for at være bedre kommunikation med familier, venner, kolleger.

Den perfekte strømafladning med lavt batteri giver dit batteri, som sidst har arbejdet i 300 timer. Med andre ord, hvis høreapparatet arbejder 10 timer på en dag, så kan en enhed Ørekammer Høreapparat Batteri på A13 vare i en måned løbende, hvilket sparer dig for mange problemer med at udskifte batterierne dagligt.


G-10 Diagram til høreapparater


Hvad inkluderer pakken?

1. Er OEM-tjenesten tilgængelig eller ikke?

Som høreapparatproducent er vi villige til at levere OEM-service til alle kunder,
vi kan tilpasse pakken, brugervejledning til kunder og udskrive kundens LOGO til bulkbestilling gratis.2. Vil høreapparater virkelig hjælpe mig?
Vi hører dette hele tiden. Earsmate høreapparat hjælper over 100.000 mennesker hvert år! Der er gjort fantastiske fremskridt inden for høreapparater, hvilket har resulteret i flere succeshistorier end nogensinde før. Det bedste råd er at have den rette hørselstest. Det er den eneste pålidelige måde at lære, hvis et Great earsmate-høreapparat kan hjælpe dig. Hvis du finder det verificerede niveau for høretab, så tilbyder vi dig det rigtige høreapparat!

I øret høreapparater G-10 Beige eller blå farve

Øresamaten høreapparat Amplifeir til god hørelse og liv

Hos Earsmate lover vi, at vi altid vil give vores kunder de bedste priser på kvaliteten af Earsmate høreapparater. At genvinde din høring bør ikke koste en formue, og vi står ved den tro. Vi arbejder hårdt for at give dig de bedste priser på alle høreapparater fra vores fabrik i Kina.

Da vi leverer høreapparater i høj kvalitet til kunder over hele verden baseret på producenten, kan vi sænke vores priser og give dig mulighed for at spare 40 til 60 procent sammenlignet med lokale leverandører! Vi holder os altid ajour med den aktuelle detail- og engrospris, hvilket betyder, at vi altid vil give dig de bedste priser.

Velkommen til at kontakte US EarsMATE !!

Hot Tags: Kina øresmed høreapparater, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide