Bluetooth høreapparater til tv

Produktdetaljer

Bluetooth høreapparater til tv

Lydverdensløsningerne Earsmate Personal Sound Forstærker Bluetooth-høreapparater G-25 BT er en slim fit, lavprofilopløsning, der slides over ørerne på både højre og venstre side. 25BT kan bruges lige ud af kassen og ikke-receptpligtig OTC-høreapparat øreforstærkning, med kontroller, der giver dig mulighed for at justere lydstyrken og skifte mellem 3 lytningstilstande, der passer til dine høreapparatbehov.

Du kan også parre den via Bluetooth til din iPhone, Android eller TV-afspiller og bruge den til indgående / udgående telefonopkald med håndfri, lytte til musik / lyd og til at personalisere din enhed fuldstændigt.

bluetooth hearing aid with rechargeable batteries

EarsMATE G25 Data

NEVER Change battery hearing aid G25


Earsmate Rechargeable hearing aid G25 charging


Vores høreapparater leveres med en fuld garanti på 1 år, der starter på det tidspunkt, hvor instrumentet oprindeligt blev sendt fra Earsmate-firmaet og fabrikken. Generel høringsgaranti Plus reparerer eller udskifter høreapparatet, hvis kvalitetskontrollen viser sig at være defekt i udførelse eller materialer. Garantien gælder ikke, hvis produktet er beskadiget på grund af forkert brug, misbrug eller hvis det åbnes eller serviceres af et uautoriseret laboratorium.

Hot Tags: Bluetooth høreapparater til tv, producenter, leverandører, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide