Bedste digitale høreapparat til pengene

Produktdetaljer

Bedste digitale høreapparat til pengene

EarsMATE G26 RL Høreapparat er designet til at passe perfekt bag det menneskelige øre, og det superlydende rør går til øregangen sammen med et fantastisk udvalg af bløde ørepropper, det garanterer en høj grad af bærekomfort. Komfort leveres også med hensyn til lydkvalitet ved støjreduktion og annullering af feedback. Den kraftfulde højttaler leverer fremragende kvalitet i naturlig lyd og taleforståelse.

DHA G26 RL Earsmate B3

Den forbedrede digitale EarsMATE-teknologi beviser denne nye høreapparat perfekt ydeevne nu. Fra en middag ude, til et forretningsmøde, til en kaffedat med venner, tilpasser G26RL nu sig for at sikre, at lytter altid lyder naturligt, og at du aldrig går glip af noget af samtalen ved hjælp af dens pre-program 4-tilstandsløsning.

DHA G26 RL Earsmate

Selvudviklende fabrik, svarende til Siemens høreapparater kvalitet, billig fabrikspris online butik G26RL, genopladelig digital høreapparat passende til let alvorligt høretab

G26 RL DHA SP BTE AID SPEC'er

Produktfordele DHA G26 RL Earsmate A1

Opladningsinstruktion til genopladelige høreforstærkere:

1. Når lyden fra høreforstærkeren bliver dårlig eller ikke fungerer korrekt, kan batteriet være lavt. Oplad høreforstærkeren i tide.

2. Når du oplader, skal du slukke for høreforstærkerkontakten, sæt standardportenden af USB-opladningskablet i strømadapteren, sæt den anden ende i høreforstærkerens opladningsport, og sæt strømadapteren til 220 / 110V strømmen fatning.

Produktemballage og tilbehør:

DHA G26 RL Earsmate 3

Hot Tags: Kina bedste digitale høreapparat for pengene, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like