Ny mode unik Ric BTE høreapparat mini bag ørens høringsforstærker

Produktdetaljer

nyt Mode unikt ric BTE høreapparat mini bag ørens forstærker.

G-28 Ric mini høreapparat kører det lille trådrør med avanceret digital teknologi og lille diskret montering for let høretab bag ved højre øre eller venstre øre.

Høreapparatet har disse fordele:

1. Mindre modtagelige for feedbacklyde fra dine høreapparater

2. God til at forstærke højhøjde lyde, hvilket giver dig en klarere og mere naturlig lydkvalitet

3. Lille BTE, diskret

4. Let og let at bære

5. Fås i forskellige farver af beige eller grå

image

Denne Earsmate trådløse trådrør høreapparater G-28 RIC er højteknologisk og lille montering bagpå højre øre eller venstre øre. Det kan se ud som en simpel høreapparat, der netop er designet til at skjule lige lige bag din ØRE. Den moderne elektroniske elektronik engineering giver faktisk brugere mulighed for at fange og forstærke lyde, hvad der næppe kan høre med egne ører!


Reducer feedback og irriterende fløjtning fra Ric høreapparat:

Som vi alle ved, er feedback en betegnelse for højlydt fløjte, der kan opstå med høreapparater, når du bærer dem. Det kan ske, når mikrofonen henter den forstærkede lyd fra høreapparatet og kanaliserer den tilbage i høreapparatet i en løkke. Vores mini høreapparater er imidlertid smarte, og den nye digitale modtager i kanalhøreapparatet på G-28D Ric har indbyggede feedback-annulleringssystemer til at registrere enhver fløjtning og frigøre dig fra feedbackproblemet.

Oplysninger om lille trådløs RIC-høreapparatforstærker:

G28 RIC detaljer

Der er 24 måneders garanti og levetid efter service fra de professionelle teams fra høreapparatproducenten i Kina, og alle Earsmate-høreapparater er certificeret af gruppen af CE, ROHS, FCC og FDA fra Kina og USA, USA. , vores cellebatterier til høreapparater er godkendt af MSDS-test og safty til forsendelse af Airline og International express af DHL, FedEx, UPS, TNT og så videre.

Produktbilleder:

RIC P2


G-28 RIC Trådløst høreapparat Diagram:


Topanmeldelser af kunder:

5-stjernede anmeldelser ----- Meget nyttige produkter

Jeg havde et par fem år gamle høreapparater, der var forældet teknologi, og jeg savnede meget af det, der foregik, men med at have Earsmate ric høreapparat amazon, har det været bedre. Det kan samle op på en hel masse af det, jeg manglede. Ørekammer høreapparater var meget pæn og meget rettidig med at gøre ting. Først havde jeg fuld lydstyrkejustering. Da jeg kom hjem, besluttede jeg, at jeg hellere ville have det ene øre, hvor det gjorde programmerne, og derefter det andet øre, hvor jeg kan sænke lydstyrken, hvis jeg skulle, i tilfælde af at noget var for højt. Siden jeg har fået det gjort. Min enhed har to forskellige NH-indstillinger, som er bedre til forskellige lydfrekvensmiljøer.

5-stjernede anmeldelser ----- Det fungerer godt, jeg kan høre igen

Jeg var meget nervøs for at købe ric høreapparat online fra Earsmate, som leverandøren er fra Kina. Min læge fortalte mig, at jeg havde brug for høreapparater, og at jeg har en mild til moderat grad af høretab, som er let at håndtere. Jeg læste alle anmeldelser og besluttede at tage chancen. JEG KAN HØRE!! Jeg er overvældet af hvor meget jeg kan høre. Det eneste problem, jeg har haft, er at vælge den rigtige kropsstørrelse på høreapparatproduktet. Den første følte sig godt, men efter en dag gjorde mit øre ondt. Jeg skiftede lys og mindre, og nu er det meget bedre. Dette produkt gør ALT, der blev annonceret. Ryd instruktioner og en dejlig pakke, der indeholder alle forsyninger. Når jeg er vant til lyden over belastning, bestiller jeg et til mit andet øre! Tak fyre og øresmed så meget !!

4-stjernede anmeldelser ----- Dejlig pris og pænt produkt

Fungerer, let at bruge, behagelig. Meget højt for mig. Kompenserer ikke for frekvensforskelle. 300 timers brug på et zinkluft A13-batteri. En smerte, hvis du glemmer at slukke for afbryderen, let at glemme. Det kan sidde i kassen og udlade, hvis du ikke er forsigtig. Den har en trimmerknap til at skifte N-tilstand eller H-tilstand. Lidt klumpet, men kvinder kan skjule det bag øret og dække det med hår. Mænd, ja, det er mænd, det betyder ikke noget for dig, hvis det er mere synligt end et $ 500 andet høreapparatmærke. Det er ikke så meget mere synligt. Dets nye nu vil jeg opdatere efter gang.
Købt det som gave til min grandapa, der planlægger at bære den om nødvendigt på en film eller se tv eller på en konference.


Hvad skal jeg gøre, når du tror, du har en høretab?

Høretab smyger sig gradvist ned på mennesker, så det er undertiden vanskeligt at opdage sig selv. Ofte er venner og familie de første til at bemærke. Den gennemsnitlige person venter 7-10 år, før han behandler høretab. En del af dette skyldes stigmatisering, men en del er ikke at vide, hvilke skridt der skal tages for at finde ud af mere om høretab og at oprette en plan for behandling. Her er mine tip til at tage de første par skridt på din rejse med høretab. Del dine ideer i kommentarerne.

Tag en hørselstest

Hvis du har brug for en henvisning, skal du kontakte en audiolog eller din læge til primærpleje. Ved dit første besøg hos en audiolog vil specialist i høretab undersøge dig fysisk og udføre en række høretest for at bestemme typen og graden af dit tab. Online hørselstest er også nu tilgængeligt, inklusive National Hearing Test, som blev oprettet gennem et tilskud fra National Institutes of Health og leveres på et non-profit basis. Der er et lille gebyr at tage testen. Hvis høretab bekræftes, går du over i behandlingsfasen af din pleje.


Prøv en høreapparat (eller to)

Alle velrenommerede høreapparatdispensere giver dig mulighed for at prøve et ric høreapparat ebay eller ric høreapparat walmart i 30 dage eller mere, før du afslutter dit køb. Hvis dette ikke er tilfældet på din facilitet, skal du finde en anden praksis. Dette er vigtigt, fordi det første høreapparat, du prøver, muligvis ikke er det rigtige for dig. Montering af et høreapparat tager tid og arbejde, både fra audiolog og høreapparatbrugeren. Bliv ikke overrasket, hvis du føler, at du hører værre med høreapparatet i de første dage af forsøget, end du gør uden dem. Dette er normalt og giver mening, da det tager tid for din hjerne at akklimatisere sig og organisere de nye lyde.

Gå tilbage til audiologen efter en uge eller to, der kan finjustere nogle af indstillingerne . Hold en skriftlig oversigt over, hvad der er og ikke fungerer for at hjælpe med at guide justeringerne. Denne proces er typisk iterativ, og (afhængigt af kompleksiteten af dit høretab) kan det kræve flere besøg hos audiologen, indtil indstillingerne er helt rigtige.


Hvad forårsager øre-dræning?

Der er mange forskellige årsager til dræning af øre. Den mest almindelige type dræning fra øret er ørevoks, som holder øret rent og sundt. Andre typer dræning og udledning inkluderer blod, klar væske og pus. Disse kan signalere en ødelagt trommehinde eller øreinfektion.

Enhver, der bemærker øreafladning efter en hovedskade, skal straks søge lægehjælp.


Hot Tags: Kina ny mode unik ric bte høreapparat mini bag ørens forstærker enhed, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, lav pris
Undersøgelse

Du kan også lide