Siden 2008, Byvision Science Technology Ltd, baseret på høj produktkvalitet og stærk R&D kapacitet, er vi blevet en ekspert leverandør fra Kina, med 2 millioner dollars indledende registreret kapital. Vi har dygtige medarbejdere og erfarne R&D ingeniører.

Vores virksomhed investerede og leddet i De Store ører til fremstilling og salg af Earsmate høreapparater, høreforstærkere, digitale høreapparater og medicinske instrumenter i 2016. Alle vores høreapparater i ørerne i digitalt høreapparat, BTE høreapparat, ITE-høreapparat, genopladeligt høreapparat, usynligt høreapparat, ITC-høreapparat, RIC-høreapparat er godkendt af CE, RoHS, FCC og FDA.

Om de store ører

De store ører(www.great-ears.com ) selskabet er fundet i år 2016 i Zhongshan Guangdong-provinsen i Kina. Det er en hurtigt voksende producent på områderne til R&D,design og sælge den avancerede store EarsMate mærke digital høreapparat, OTC høreapparat, bluetooth høreapparat, høreforstærker og personlige lydforstærker (PSAPs) høreapparater. Som producent af professionelle høreapparater er vores meget integrerede funktioner at give vores kunder hurtig respons, stor volumen, OEM/ODM-service af høj kvalitet, men billige høreløsninger, herunder PCB-design, boligstøbning og softwaretilpasse.

Vores virksomhed tilbyder forskellige udvalg af høreapparater og høreforstærkere, såsom den digitale, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, bluetooth høreapparat, genopladeligt høreapparat og trådløst høreapparat. De fleste af vores høreprodukter er blevet godkendt af en række kvalitetscertifikater (CE/ROSH/FCC/ISO/FDA osv.), som samarbejder med USA, Europa-området og alle oversøiske markeder. Nu har vi flere afdelinger i Kina, fx Guangzhou City og Shenzhen City.Welcome at besøge os når som helst. Vi ser frem til at samarbejde med dig. Sikkert tilbyde kvalitetsprodukt, overkommelig pris og 100% tilfredshed eftersalgsservice og 12 måneders garanti!

Virksomheden har altid holdt sig til "kvalitet først, kunden først" corporate formål, holde den løbende forbedring og innovation til at opfylde markedet som ledelsespolitik og "nul fejl, nul klager" som Quality Management mål.

Med den centrale mission "For Nice høring og Nice Life", Vi tror oprigtigt, at sådan en stor Earsmate høreapparat (www.earsmate.com) enheder vil bringe et dejligt liv til kunderne. Enten for sig selv, venner, gymnasier eller partnere, den store Earsmate nem at bruge og overkommelige høreapparater ville være det store valg for hørehæmmede mennesker.

Fabrikstur

 Factory tour PIC

Messe

 Trade Show PIC

Certifikat

 Certificates

For stor hørelse og nice Life, begynde at kontakte os nu via e-mail af: info@byvisiontech.com eller info@great-ears.com !

Tilslutning globale købere med kinesiske leverandører frahttps://great-ears.en.made-in-china.comvia Made-in-China!